Witam akurat co do misji szczęściarz nie mogłem się przyczepić , co prawda trochę myślałem ja dostac sie do magazynu ale zawsze jest cos takiego jak youtube
Znienawidzona? Hmm... nie ma takiej Ale jak mam już wybierać to: "Czysta gra", szczególnie wyścig, który przechodziłem miesiąc :] Do teraz tej misji nienawidzę.
ja nienawidzę - Szczęściarza w porcie ( nie dość ,że misja sama w sobie jest wkurzająca to jeszcze to dobijające jest to zadanie od Lucasa)
A jeszcze gorsza - Chwila relaksu to nawet nie będę mówił bo każdy wie dlaczego jest taka wkurzająca (Pół roku mi zajejła)
A najlepsze są - Odwiedziny u Bogaczy i śmietanka na kawie
Tak jest z Forum: -Znalazłeś forum (rejestrujesz się) -Często się udzielasz -Udzielasz się rzadziej -Wchodzisz na 5 min, Czytasz nowe tematy i Wychodzisz -Zapominasz o forum... -Organizujesz (po dłuższym czasie) wielki powrót i wszystko odnowa p
Chwila Relaksu? Ja szczerze mówiąc nie wiem czemu miałaby być wkurzająca. Więc proszę o wytłumaczenie? Bo w moim odczuciu to bardzo "klimatyczna" misja.
Na początku nie umiałem omerty przejść jakieś 4 tygodnie nie pamiętam czemu potem przeszedłem ale najtrudniejsza była wtedy dla mnie misja "Szczęściarz" Nie wiedziałem jak dostać się do Morello potem kolega mi powiedział ale ci kolesie w środku kryłem się za kolumnami i wszystkich rozgrabiłem. Taka historia.
Mafia nie jest trudną grą, jedynie z czym miałem problem to z misją Czysta Gra, a konkretnie z wyscigem, ale przeszedłem za jakimś 50 razem(to było 8 lat temu) , teraz ta misja nie stanowi dla mnie żadnego problemu zresztą jak cała gra
Chwila Relaksu? Ja szczerze mówiąc nie wiem czemu miałaby być wkurzająca. Więc proszę o wytłumaczenie? Bo w moim odczuciu to bardzo "klimatyczna" misja.
w porcie jest ok ale kiedy już kradniemy skrzynie często się zdarza, że od razu po wzięciu skrzyni zaczną do nas strzelać. A w takcie ucieczki jeszcze policja...
Ale teraz za 50 razem wdaję się łatwa
Tak jest z Forum: -Znalazłeś forum (rejestrujesz się) -Często się udzielasz -Udzielasz się rzadziej -Wchodzisz na 5 min, Czytasz nowe tematy i Wychodzisz -Zapominasz o forum... -Organizujesz (po dłuższym czasie) wielki powrót i wszystko odnowa p
Dla mnie ryjąca była misja Odwiedziny u bogaczy, w ten willi, masakra jaki rozkmin tam mialam.. :// ale po 3 tyg sie udalo haha . ; p Potem wlasnie w porcie ta cala strzelanka.. a najlepsze to te pozostale w sumie. :D
Szczęściarz... Tych snajperów nie lubiłem :D Czysta gra jest łatwa dla kogoś kto umie grać w Need for Speed. Przed zakrętem hamowanie, a potem gaz do dechy.
Dla mnie ryjąca była misja Odwiedziny u bogaczy, w ten willi, masakra jaki rozkmin tam mialam.. :// ale po 3 tyg sie udalo haha . ; p Potem wlasnie w porcie ta cala strzelanka.. a najlepsze to te pozostale w sumie. :D
Odwiedziny u bogaczy to najlepsza misja w mafii! Nie wiesz co mówisz.
A Tobie się chyba coś pomyliło. Niby kim ty jesteś żeby mieć prawo decydowania za innych? Gdyby była najlepsza" i "najgorsza" misja w Mafii i nie byłoby co do tego wątpliwości to nie widzę sensu w zakładaniu i udzielaniu się w tym temacie. Więc odbij, daj się ludziom wypowiedzieć.
Nie wiem co mówię? Mam prawo wyrazić swoje zdanie, tobie ona spasowala, mi niezbyt i mam prawo, by sie wypowiedziec, wiec zadnych sciskow do mnie nie kieruj ;)
Nie wiem co mówię? Mam prawo wyrazić swoje zdanie, tobie ona spasowala, mi niezbyt i mam prawo, by sie wypowiedziec, wiec zadnych sciskow do mnie nie kieruj ;)
Chodziło mi o to żebyś jeszcze raz przeszedł te misję i spojrzał na nią z innej strony. bo na prawdę jest genialna! Jeśli coś źle ująłem to przepraszam.