Zlot użytkowników MafiaTown

@Up: O tę mapkę chodzi?

Dantes napisał(a):
Obrazek

Zrobiona przez Dantesa.
Obrazek
Obrazek
Dorzuciłem siebie tylko trochę niedokładnie, żeby sprecyzować to mam jakieś 50km do Opola.
Nie chcę się wtranżalać w rozmowę, ale chyba wygodniej byłoby czytać mapę, gdyby innym kolorem zaznaczono główne miasta województw (np. Warszawa, Wrocław, Opole itp.).
Ale to tylko spekulacja :-)
z nazwami miast to by tu było zamieszanie... a chyba każdy wie gdzie mieszka ;-)

Obrazek

po aktualizacji.... tylko że ona coś mała jest...

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Chodziło mi tylko o te główne (najważniejsze) miasta. Np. taki Mordor mieszka 50 kilosów od Opola, a na mapce widać trochę inaczej. Gdyby zaznaczyć Opole mogło by być czytelniej :-) I tak samo zrobiłoby się z każdym innym miastem
IMO to ta mapka jest bardzo dobra, masz konturowy podział na województwa, ewentualnie można rozpisać wszystko w mniej więcej taki sposób:
Opolskie- Mordor
Śląskie- Hanys, Bananmaciek, Blitzkrieg
itd. Tylko nie wiem czy komuś chce się to robić i czy jest coś takiego potrzebne, bo to co jest powinno wystarczyć.
Ej, Robin, zaznacz jeszcze mnie na Szczecinie :-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Myślę, że nie ma co kombinować z miastami na mapie, bo to właściwie nic nie zmieni. Ewentualne miejsce ewentualnego zlotu zostało już wcześniej ustalone. I jest to Warszawa. Przy ustalaniu nie była brana odległość poszczególnych użytkowników od wawki, tylko fakt, że jest ona najlepszym miejscem pod względem logistyki (połączenia PKS/PKP do stolicy kursują z każdego większego miasta). Chodzi o to, żeby nie było problemów z dojazdem. Wg mnie również najlepszym miejscem byłaby stolica, i nie mówię tego ze względu na to, że mieszkam niedaleko od niej, ale dlatego, że w Warszawie, czy też pod Warszawą najłatwiej jest coś zorganizować.
Bardzo bym chciał się z Wami spotkać na żywo, lecz nie wiem jak moi rodzice zareagują na to, że "wybieram się na zlot z kolegami z forum". Za jakiś czas - czemu nie?
Ja też bardzo chętnie bym się spotkał - tylko gdzie?
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Już ustaliliśmy - Warszawa, ze względu na dobry dojazd z każdego miasta, miasteczka i wsi.
Ok to mi pasuje. A kiedy?
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
@Up: Ustalili miejsce, a nie datę spotkania. Myślę, że gdyby wszystko było zaplanowane to Maf by to ogłosił.

Żeby nie robić off-topu - uważam, że Warszawa to dobre miejsce. Trzeba by było zrobić listę osób jadących, a także ustalić miejsce spotkania. Dla przykładu w jakimś lokalu (to by jeszcze zależało od ilości osób). Ja niestety ze względu na logistykę nie mogę się pojawić, ale życzę aby zlot się udał.
Wiele stron temu w tymże wątku pisaliśmy, że lepiej byłoby zrobić kilkudniowy zlot gdzieś tam kolo Warszawy. Odnośnie daty - nie ma co teraz planować, wiele osób nie ma czasu, uczy się (maj to masowe poprawianie ocen! :) ), pracuje, czy coś tam. Jednak kiedyś trzeba będzie zaplanować datę, ale jeszcze nie teraz. Problem jest też w tym, że wszyscy jesteśmy w bardzo różnym wieku i ciężko będzie znaleźć dobry termin dla wszystkich. Jednak nie ma co się martwić - kiedyś się w końcu zgadamy ;-)
Obrazek
Don Salieri napisał(a):
Dla przykładu w jakimś lokalu (to by jeszcze zależało od ilości osób).

Lokal odpadł, postanowione było, że będzie to coś w stylu takiego biwaku. IMO jest to dobry pomysł, do lokalu możemy sobie pójść każdy w swoich miastach, a poza tym dobrze by było, gdyby to nie trwało jeden dzień, bo dla osób, które jadą z daleka wyjazd na jeden dzień zwyczajnie się nie opłaca. A poza tym, jeśli integracja to tylko na takim campingu :-P

Generalnie polecam prześledzić cały temat od początku.