Zlot użytkowników MafiaTown

Rnaki ogarnij się za 3 lata będziesz miał 16 lat i pojedziesz jak będzie zlot. Zobacz ja mam 13 lat i nie pisze w tym temacie bo jestem za młody i mam wrażenie że chcesz sobie po prostu nabić posty.
Obrazek
Nie, po prostu chcę też pojechać. Jak mówiłem, już nie raz wyjeżdżałem na np. kolonie.
Na marginesie - w Warszawie mieszka moja ciocia, a więc pojadę do niej i pójdę na ten zlot. Proste? :-) Mam znajomości :->
Rnaki z całym szacunkiem do ciebie, ale nie mamy zamiaru cie niańczyć(przynajmniej ja tak myślę) nie wiem jak inni, mówione było od 15 lat, jak sobie wyobrażasz siedzieć w starszym towarzystwie? :-P

Mała dyskryminacja, ale to nie ode mnie zależy czy będziesz mógł się z nami spotkać na zlocie.
Mam wiele kolegów w wieku 14-15 lat. Niektórzy mają już po 16-18. Ale lepiej będzie, jeśli nie będę się tu już wypowiadał.
Rnaki napisał(a):
Jak mówiłem, już nie raz wyjeżdżałem na np. kolonie.

A ty dalej porównujesz taki zlot (na którym SAM za SIEBIE musisz wziąć odpowiedzialność) do kolonii, na których odpowiedzialność za twój tyłek bierze opiekun?

Siupak19 napisał(a):
Mała dyskryminacja, ale to nie ode mnie zależy czy będziesz mógł się z nami spotkać na zlocie.

To nie zależy od nikogo. Przypuszczam, że organizator nikomu nie zabroni przyjechać. Jeśli ta osoba uważa, że będzie miała z takimi starszymi osobami o czym gadać i w ogóle będzie się czuła swobodnie, to zapewne będzie mogła przyjechać.
Ja tak myślałem konkretniej o miejscu i przyszło mi do głowy W-wa Śródmieście. Pałac Kultury - łatwe miejsce do znalezienia :-P Są Złote Tarasy :lol: Jakaś kawka, restauracja... I hoteli też nie brakuje. Co myślicie? Siupak - szeroooki ukłon w Twoją stronę, za pomysł ;-)
Obrazek
Ja zdecydowanie obstawiałbym biwak, na jakimś polu campingowym/biwakowym. Co za frajda łazić po mieście? ;-) Ale to odległe plany, nie ma się co na razie podniecać :)
Obrazek
Generalnie opcja będzie taka, że szukamy jeziora, rozbijamy namioty, obok ustawiamy beczki z piwem i aż wszystko się skończy.

Jeżeli są tu jakieś użytkowniczki z Wawy to możemy zrobić mini zlot w środę :mrgreen:
Generalnie to nie chciałem nic mówić o tych beczkach z piwem,żebym nie wyszedł na jakiegoś alkoholika ale mi jak najbardziej pasuje, widzę że znalazłem ludzi którzy lubią dobrą zabawę :mrgreen:, fajnie by było jak by jakieś "użytkowniczki" się znalazły na taką imprezę, niestety mało tu kobiet.

Ja niestety nie dałbym rady przyjechać w tym roku, z powodów zdrowotnych, w następnym jak najbardziej myślę że nic mi nie będzie :-P

EDIT: @DOWN Wizja Dantego jest najlepsza
Mnie jak najbardziej pasuje wizja Dantesa, czyli jakieś pole namiotowe czy coś i dużo wódki, browarów, jedzenia i fajek :) No bo spotkamy się w centrum Warszawy i co dalej? Wątpię, żeby komuś chciało się wydawać ~ 10zł na jedno piwo. Pod namiotami wszyscy lepiej się poznają, przy okazji dobrze się bawiąc.
Może jak niektórzy będą chcieli zrobimy biwak na kilka dni ;-)
Biwak to jedyna rozsądna opcja, i pod względem zabawy, swobody, kosztów, spokoju, wygody - wszystkiego ;-) Przygotowania zaczniemy gdzieś w maju następnego roku, musimy jeszcze rok poczekać. Ale fajnie, że jest sporo chętnych, moim zdaniem to tak 10 osób to minimum, żeby się zacząć organizować.
Obrazek
Acozz napisał(a):
beczki z piwem

Siupak19 napisał(a):
beczkach z piwem

Adam Sz napisał(a):
browarów

Widzę browarnicy z Was :) Pewnie jeszcze będzie turniej "kto wypije najwięcej", co? ^^ Żeby nie było - ja nie piję.

Maf napisał(a):
Może jak niektórzy będą chcieli zrobimy biwak na kilka dni ;-)

Kiedyś mi się śniło coś takiego <jasnowidz yea> Ja nie miałabym nic przeciwko, pewnie wielu osobom by pasowało, chociaż i tak jest jeszcze mnóstwo czasu na uzgodnienie.

@Up: Miejmy nadzieję, że będzie spokój od komarów. Ale mimo to, ten biwak to dobry pomysł
Obrazek
Wizja browarkowania na biwaku najbardziej mi odpowiada. jest szansa żeby ten zlot się odbył, o ile zapał zainteresowanych będzie za rok taki sam jak dziś :mrgreen: Myślę że zebranie 10 osób które na 100% będą nie powinno być problemem, na dodatek powinienem przed końcem roku prawko sobie zrobić więc opcja dojazdu jeszcze lepsza.
O prosze.. Dosia z Kowala koło mnie xD ..

Łódź widze byłaby najlepsza...
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.