Racja, to już nie to samo. Bethesda ma niebywały talent do niszczenia wspaniałych serii gier słabymi kontynuacjami. Fallout 3 to nie jedyny przykład (vide Oblivion). No ale teraz wiemy jedno na pewno: Bethesda potrafi swoimi grami zniszczyć nawet forum
Wracając do tematu zlotu:
Biwak to świetny pomysł. Taki pobyt pod namiotami znacznie bardziej sprzyja integracji użytkowników, niż pobyt w mieście/hotelu. A poza tym, jak wspomniał ktoś wyżej, koszty znacznie mniejsze.
Tak lekko abstrahując od tematu, miałem już brać udział w jednym zlocie, mianowicie zlocie fanów gier z serii TES, ale byłem jeszcze zdecydowanie za młody, lecz z późniejszych relacji dowiedziałem się, że wszystko było świetnie zorganizowane (rzucam linka do relacji, tak w ramach ciekawostki, jak to wyglądało na tamtym forum
>>>LINK<<<, polecam przez nią przebrnąć). Absolutnie nie każę nikomu sugerować się tamtym zlotem, po prostu daję go jako przykład, że organizatorzy się przyłożyli, zorganizowali kilka fajnych i ciekawych rozrywek, przez co zlot był jeszcze ciekawszy. Ale jestem pewien, że nasi organizatorzy też nie pokpiliby sprawy
No cóż, pobiadoliłem sobie trochę, czasu jeszcze jest sporo, więc niepotrzebnie się ekscytuję, ale wolałem się podzielić przemyśleniami
Będę starał się angażować w organizację zlotu i zachęcam do tego innych. A, no i plus dla Siupaka za świetny pomysł