Zlot użytkowników MafiaTown

Witajcie, drodzy parafianie. I jak z tym zlotem? Mały ruch mamy na forum, ale myślę, że dałoby się go zorganizować. Jakie jest wasze zdanie?
Ja wyjeżdżam jutro do Pobierowa, jestem tam do 29-ego. Więc jeśli w tych dniach ma być zlot, to niestety nie mógłbym pojechać :-( Ale jeśli będzie to początek sierpnia (do 8), to co innego.
No właśnie, jak widziałem daty jeszcze nie ustalono.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Panowie, przecież tak od razu tego nie zrobimy, bo wszyscy będą musieli mieć czas. Johnny, na pewno zlotu nie będzie, gdy będziesz nieobecny, bo to byłoby szalone planować na tak bliską datę, potrzeba czasu. Co do samego organizowania, to myślę, że jeszcze nie teraz, ale to tylko moje zdanie. ;-)
Obrazek
W sumie, jak tak się zastanowiłem, to faktycznie, bez sensu trochę teraz byłby ten zlot. Przestało się tu pojawiać zbyt wielu użytkowników, z którymi chciałem się w realu spotkać... Mnich, Xtravaganza, Dantes, TommyTheGun, Tomasz, Wojtas022... Lipa, trochę się nam skład posypał na MT... Ale nic, wygląda na to, że zlot przełoży nam się na następny rok ;-)
Też mi się wydaje, że już za późno żeby cokolwiek organizować. Mam nadzieję, że w przyszłym roku się uda, tylko pasowałoby to wcześniej załatwiać.
Mimo że nie ma kilku fajnych userów, to nadal są stali bywalcy, także zlot jak najbardziej ma sens. Nie jest za późno ;-) Zanim dojdzie do planowania, to na pewno pojawi się tu jeszcze parę ciekawych osób. Jak na razie, możemy sobie tak tylko pisać "co to będzie", bo nie wiemy kiedy :)
Obrazek
Rnaki napisał(a):
Mieszkam na górnym śląsku, w Częstochowie

Częstochowa nie leży na Górnym Śląsku. Przynależność do województwa o niczym nie świadczy.

Ja jak widać jestem z Katowic i właśnie miałem założyć wątek na ten temat, a tu... Jestem za a nawet przeciw (jak to mówił redaktor Strzyczkowski). Wg. mnie najlepszym miejscem będzie Poznań, ponieważ gdziekolwiek mieszkasz dojedziesz tam bez problemu.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Ja mieszkam w Białej Podlaskiej i do Poznania bezpośrednio nie dotrę. A do Warszawy już tak, więc chyba jednak Warszawa jest lepszym miejscem.
Chyba jednak łatwiej do Warszawy dotrzeć niż do Poznania. Mi tam by najlepiej pasował Krk^^
Obrazek
Każdemu by pasowało miasto bliżej. Rzecz w tym, że trzeba myśleć za wszystkich i jak już pisałem wcześniej Warszawa nadaje się idealnie, bo ze wszystkich (albo przynajmniej większości) miast i miasteczek jest bezpośredni dojazd.
Witam, czy są jakieś plany na Zlot 2012 . Ciekaw jestem gdzie i jak by przebiegał. Jeśli byłby w Warszawie to chętnie bym się pojawił. :-D
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Jak widzisz, Ray - przestój w temacie (nie, trawki na zlocie NIE będzie...). Ale może faktycznie byłoby dobrze już teraz co nieco zaplanować, żeby nie rozbijać się o ściany na ostatnią chwilę...? ;-)

Kilka moich pytań, przemyśleń i sugestii...

Tak więc moje pytanie: który z miesięcy wakacyjnych bardziej by Wam odpowiadał jako przybliżony termin zlotu i dlaczego?

Osobiście wolałbym sierpień, orientacyjnie w połowie miesiąca. Dlaczego? To proste (przynajmniej dla mnie) - najpierw trzeba nieco popracować (w moim przypadku), by mieć pieniądze na wyjazd ;-)

Kolejna niejasność: ile miałby trwać zlot i jaka byłaby jego forma (jak miałby on wyglądać) ?

Osobiście stawiałbym na jakiś grupowy seks, hyhyhy :-F A tak na serio to myślałem nad tym (to tylko moja fantazja, możecie się, oczywiście, z nią nie zgadzać), aby zebrać się w jeden dzień, najlepiej do południa, pokoczować trochę po stolicy, nockę przespać nie na "Głównym", a w jakimś schronisku młodzieżowym/pensjonacie itp. (tu trzeba by się dowiedzieć, jakie byłoby koszty; zawsze można spróbować potargować się trochę z właścicielem co do kwestii ceny; może udało by się potraktować nas jako grupę zorganizowaną czy coś; a jeszcze lepiej byłoby mieć możliwość złożenia wszystkich rzeczy, tj. torb z ciuchami itp. [nie mam zamiaru przez dwa dni być w tych samych majtkach :-F ] przez czas pobytu w Wawie w jednym pokoju, żeby nie targać wszystkiego za sobą [zrzutka po kilka PLN na jeden pokój i nasze kręgosłupy się nam odwdzięczą - chyba, że wykupione na nockę pokoje byłoby dla nas dostępne stosunkowo wcześnie]), drugiego dnia znów coś tam się pointegrować i zacząć rozjeżdżać się w swoje strony - tyle. To nie jest kolonia szkolna, żeby siedzieć tam dwa tygodnie ;-)
Taka kolejna myśl...nie chciałbym, aby zlot zamienił się w jakąś wielką libację... Piwko, ew. flaszka - OK, ale bez przesady... Mam nadzieję, że tu nie muszę się rozpisywać ;-)

EDIT: po głębszym przemyśleniu, jednak bardziej pasuje mi opcja pola namiotowego/biwaku ;-)

A teraz chciałbym poznać Wasze zdanie, drodzy użytkownicy, na temat wybranej przeze mnie problematyki ;-)
Jeśli mielibyśmy się zatrzymywać w jakimś pensjonacie czy innym motelu to musiałaby być nas jakaś większa grupka, żeby wytargować jakieś dobre rabaty.
Jeśli chodzi o schroniska młodzieżowe:

http://www.schroniskamlodziezowe.com/Po ... 3wodHSpUBQ

Dobre dla zorientowania się w cenach.
Podstawowe pytanie jest: Gdzie odbędzie się zlot ?

Było już o tym. Poszukaj - M.

Ok, już widzę, jak dla mnie połowa wakacji albo ich koniec, by odpowiadała, gdyż, wtedy prawie wszyscy mają wolny czas. Tak samo jak napisał Don, Jestem tam zbędny, ale się pojawię, tak z ciekawości.