Zlot użytkowników MafiaTown

Wiadomo rok czasu to dość długi okres, nie wiadomo co się może do tego czasu zdarzyć, no i faktycznie zazwyczaj wszyscy są chętni a 1/4 przyjeżdza, ale mam nadzieję że 15 osób nazbieramy.

Tak jak tu niektórzy mówią najlepiej jak byśmy wybrali środek Polski, bo nie wyobrażam sobie dojazdu do Warszawy, to jest na drugim końcu Polski, myślę że to będzie najbardziej sprawiedliwe dla wszystkich jak wybierzemy jakąś miejscowość na środku naszego kraju.

Zobaczymy jak to będzie, najważniejsze że wszyscy są zainteresowani takim spotkaniem, uważam że było by to niezapomniane przeżycie oczywiście w dobrym sensie ;-)
Jestem za, forumowe spotkania integracyjne to bardzo dobry pomysł. Jeśli takie przedsięwzięcie jest ciekawie zorganizowane, to zabawa jest przednia, no i oczywiście jest to świetna okazja, aby się poznać w realnym świecie. Ja jestem ze ściany wschodniej (okolice Terespola) także stolica mi jak najbardziej leży. Jestem za i popieram pomysł zrobienia mapy, coby lepiej można było zorganizować miejsce.

No ale wiadomo jak to z takimi przedsięwzięciami jest - jest spora część użytkowników w wieku ~15 lat, więc nie wiadomo jak to będzie z tymi przyjazdami. I na pewno przyjedzie mniej niż się deklaruje, bo to zwykle tak jest, nie wszystkim rodzice pozwolą, coś wypadnie itd. Ale tym się będziemy martwili później :-P

PS. Zmieńcie nazwę tematu na bardziej adekwatną ;-)

EDIT:

Wiesz Siupak, narazie jeszcze nie wiadomo, z jakiej części Polski jest najwięcej ludzi, więc nie możemy powiedzieć co jest sprawiedliwe, a co nie. Najlepiej poczekać na mapkę :-P
Nie, żebym Off Topa robił ale kiedyś była taka mapka, a teraz jej nie mogę znaleźć nigdzie. Chyba ją zabrali.
Obrazek
pokaz-gdzie-mieszkasz-pokaz-ilu-nas-jest-t551.html - Mapka nie działa niestety, dlatego sugerowałam zrobienie nowej.

Również przepraszam za OT.
Obrazek
Gangster napisał(a):
Co do miejsca, ja bym mogła pojechać do Kielc, chcę zobaczyć budynek z moim imieniem i kosmiczny PKS. A tak poza tym, ja jeszcze nie wiem czy bym pojechała, więc się nie smućcie :)

Kielce jak najbardziej - i zamiast alkoholizowania się, będziemy jeść Majonez kielecki (najlepszy) :) Choć z wiadomych względów najlepiej spotkać się oczywiście w stolicy. Jestem jak najbardziej za, zwłaszcza że przez ten rok na pewno dobrze poznam większosć użytkowników ;)
Ja bym raczej nie wybierał "środka polski" tylko najlepiej położonego miejsca pod względem logistyki. Bo co z tego, że będzie "sprawiedliwie" jak każdy będzie trafił parę godzin na przesiadki, pociągi, cokolwiek względem jakiegoś większego miasta, gdzie nie ma problemu z dojazdem.
Obrazek
- M a f i a P B F -
Warszawa wydaje się być najbardziej odpowiednia. Tam chyba ze wszystkich miast dojeżdża jeden pociąg, bus czy inne wozidła. No i pod względem rozrywki też Wa-wa dobrze stoi.
No dokładnie, chodzi o to, żeby szybko na miejsce dojechać, a nie tłuc się PKS-ami po kilkanaście godzin, albo coś w tym stylu. No a do stolicy pociągowe połączenia są chyba z każdego większego miasta, więc tu nie powinno być problemu.

A co do mapki to z tego co widać w temacie zapodanym przez Kasię, odpowiedzialny za nią jest Kevin, więc poczekajmy na niego.
Po głębszych przemyśleniach myślę że Warszawa będzie dobra, w sumie mi to obojętne, jestem w stanie wszędzie dojechać, tylko nie na jakieś zadupie :-P
Zloty są dla frajerów :-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Zrobiłem prowizoryczną mapkę, tylko proszę mi się nie obrażać jeśli nie znajdziecie tam siebie, ponieważ nie znam Was wszystkich jeszcze, nie każdy podał na swoim profilu miejscowość w której mieszka, czyli jak kogoś nie ma to nie płakać, tylko podać miejsce zamieszkania ;-)

Obrazek

Mapka oczywiście robioną "odręcznie" więc milimetrowe wpadki mogą być, ale daję to mniej więcej obraz gdzie kto się znajduję. Jako, że mapka jest dość mała to darowałem sobie cyfry przy nickach, ale i tak każdy wie o kogo chodzi. Myślę, że ta mapka jednoznacznie przesądza sprawę, że miejscem spotkania musi być Warszawa, i nie chodzi tylko o sprawiedliwość, ale tak jak Maf powiedział, to jest stolica i tam praktycznie z każdego miasta jest jakiś bezpośredni transport. Myślę, że za rok w wakacje będzie idealny czas do spotkania, będzie mnóstwo czasu na zorganizowanie czegoś, ewentualnie wynajęcie czegoś - wiadomo, że gdzieś czas trzeba spędzać.
Obrazek
To wychodzi na to że ja mam najdalej, trudno, pogodzę się z tym, do Warszawy jednak bardzo łatwo się dostać, w sumie jadę do Wrocławia i już bezpośrednio z Wrocławia do Warszawy mam pociąg, damy radę :-D
Nie głupi pomysł , Warszawa też nie głupie miejsce.Ja jednak nie przyjadę , bo nie lubię podróżowania i wolę odpoczywać w domu. Jednakże serdecznie Was do tego zachęcam.
Salieri Cię dorwie
To możecie sobie mazakiem na monitorze domazać Tommyego w miejsce warszawy ;)
Obrazek
- M a f i a P B F -
Dantes napisał(a):
(...) ewentualnie wynajęcie czegoś - wiadomo, że gdzieś czas trzeba spędzać.

OK, wynajęcie, ale żeby to zrobić, wypadałoby się złożyć. Zresztą np. na hotel nie wszystkich stać, a osobom poniżej 18 lat chyba raczej nie wynajmą. Po pierwsze - niepełnoletniość. Po drugie - kto chciałby mieć bandę bachorów w hotelu? ;-) Chyba lepiej zorganizować to na jeden dzień, aby nie wynajmować kwatery. Ale nadal jest problem z np. knajpą.
I tu rodzi się kolejny problem. Jedni wolą dyskoteki, inni - parki rozrywki a jeszcze inni np. AquaParki. I co wziąć?