Człowieku jakie argumenty? Argumenty na co? Jaka rozmowa? Jaki najazd na multi w GTA IV? Ty przeczytałeś swoje wpisy?! Ty uważasz, że wiesz lepiej co my sami robimy i myślimy! To się nazywa szósty zmysł. I ty się mnie pytasz, czy ja umiem czytać? Odbijam pytanie.
Salwik napisał(a):
Pewnie tak i tak większość z was grała w GTA 4 i dobrze bawiła się na multi a teraz piszecie pierdoły.... no sorry ale tak to wygląda.
- HAHAHA tak to wygląda? Multi w GTA to jeden wielki szajs, a rozgrywka polega tam tylko na
- czy to zdanie wygląda Ci na - dobrze bawiłem się przy multi w GTA IV?
Co to w ogóle za teksty w stylu:
Salwik napisał(a):
Bo każdy tylko fasoli o tej fabule, samą fabułą gra nie pociągnie zbyt długo
- przykładem na potwierdzenie tych słów pewnie będzie... Mafia?
Salwik napisał(a):
Nie wierze kurde, że nikt nie chciałby trybu multi
- to uwierz, w Mafii on jest zbędny.
Salwik napisał(a):
będzie bronienie bezsensowne "fabuły".
- nie no stary... W takim razie co jest sensowne? Bronienie multi zamiast fabuły? Jeśli tak, to mamy inne priorytety w grach. Dla mnie multi to dno - i nie tylko w GTA, w ogóle. Ten tryb w ŻADNEJ grze nie jest mi do niczego potrzebny bo w każdej grze sprowadza się tylko do wybijania siebie nawzajem, nudzi mi się po 15 minutach każdy taki tryb.
Żałosny jesteś i tyle ci powiem, i jeśli już chcesz prowadzić rozmowę to nie mów mi, że wiesz lepiej co ja sam myślę. Bo w myślach czytać mi nie potrafisz. W ogóle skąd to stwierdzenie? Że niby co nie potrafimy sami myśleć? Że uważamy GTA IV i multi w GTA za niepotrzebną rozgrywkę i grę gorsza od Mafii, ale tak naprawdę kochamy GTA, tak? Z twoich wypowiedzi to właśnie wynika.
Ty widzisz to co chcesz zobaczyć, a nie to co jest przez nas napisane, a rozmowa z kimś takim nie ma większego sensu.
To tak jakbym ja teraz napisał, że tylko udajesz, że multi w GTA ci się podobało i tylko udajesz, że w Mafii go chcesz, bo tak naprawdę to chciałbyś, żeby nie było multi. Tak właśnie wyglądają Twoje słowa skierowane do nas. Czyli my mówimy A, a ty twierdzisz, że Z.