Z tego co już wiecie o Mafii 2 co was denerwuje?

Nie rozumiem waszej spiny.. Nie będzie multiplayera, czy się to komuś podoba czy nie :P
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Nivener - każdy cwaniaczek z tego forum podłapie to, że "fabuła jest najważniejsza" i potem pierdzieli jak papuga, nie mająca własnego zdania.

Piszę tak, bo zaraz masa trolli na mnie najedzie coś w stylu "ej weź, żal. fabuła to jest to i tamto,.a nie jakieś GTA4, i inne badziewia". Nie wierze, że wszystkim to pasuje, że nie ma multi w Mafii 2.

Powtarzam, w 1nce nie było multi, bo kto w tym czasie miał internet ? Nie myśleli nawet o tym, tworząc grę...
Live or die - make your choice...
Brak multi mi jakoś nie przeszkadza, bo pewnie i tak szybko by wymarło, serwery stały by się puste a autorzy mieli by mniej czasu na dopracowani singla. Żałuje tylko że nie będzie większej swobody, w sensie czegoś, co by można porobić jak się skończy już z ta "epicką fabułą" ... dobrze że chociaż w ogóle będzie można grać po skończeniu gry, będą bary, domki i ten śmieszny garaż. Ale coś tam będzie...

Powtarzam, w 1nce nie było multi, bo kto w tym czasie miał internet ? Nie myśleli nawet o tym, tworząc grę...

Tutaj się z tobą zgodzę, internet był wtedy dosyć drogi, wystarczy że przejże gazety z tamtego okresu a ceny wbijają w podłogę. Ale naprawdę myślę, że taki multi niezbyt pasuję do mafii, przynajmniej w moim osobistym odczuciu, dlatego to też pewnie zaważyło nad tym że autorzy nie chcą go wciskać na siłę do kolejnej mafii.
A mnie wkurzają tacy jak Ty - co myślą, że wszystko wiedzą najlepiej i jeszcze nie dość, że mają swoje NAJWAŻNIEJSZE zdanie, to jeszcze mają zdanie... innych. Skąd Ty wiesz co komu pasuję? Jak tyle osób mówi, że fabułą jest najważniejsza to o czym to świadczy? A no jasne, zapomniałem, my tutaj przecież tworzymy SEKTĘ pt. - MAFIA II MA ŚWIETNĄ FABUŁĘ A GTA TO GÓWNO BEZ FABUŁY.

Jeśli dla Ciebie w Mafii potrzebny jest multi i jakieś głupie
się bez celu to trafiłeś na złą grę i stronę. Bardzo dobrze, że Mafia II nie ma multi. I na szczęście takie Twoje szczekanie tego nie zmieni i chwała za to twórcom gry ;-)
Obrazek
Umiesz czytać, kolego ?

Bo każdy tylko fasoli o tej fabule, samą fabułą gra nie pociągnie zbyt długo. Ja wiem, że większość tak i tak będzie się tym jarała pół wieku no ale co ja mam na to poradzić. Niektórzy nie wiedzą co to jest nawet fabuła a gadają "żeby fabuła była tylko dobra, fabuła ,fabuła i fabuła". Już na wymioty mi się zbiera powoli.

No to masz problem. Ja się odnoszę do tego, że zaraz będą nawałnice głupich postów w kierunku do mnie i będzie bronienie bezsensowne "fabuły".

Nie wierze kurde, że nikt nie chciałby trybu multi, żeby czasem sobie odpocząć od singla. Nie wiem co chcecie pokazać przez to ? I głupie najazdy na multi w GTA 4. Pewnie tak i tak większość z was grała w GTA 4 i dobrze bawiła się na multi a teraz piszecie pierdoły.... no sorry ale tak to wygląda.

I proszę bez wyzwisk mi tu. Jak chcesz rozmowy na poziomie to dawaj argumenty.
Człowieku jakie argumenty? Argumenty na co? Jaka rozmowa? Jaki najazd na multi w GTA IV? Ty przeczytałeś swoje wpisy?! Ty uważasz, że wiesz lepiej co my sami robimy i myślimy! To się nazywa szósty zmysł. I ty się mnie pytasz, czy ja umiem czytać? Odbijam pytanie.

Salwik napisał(a):
Pewnie tak i tak większość z was grała w GTA 4 i dobrze bawiła się na multi a teraz piszecie pierdoły.... no sorry ale tak to wygląda.
- HAHAHA tak to wygląda? Multi w GTA to jeden wielki szajs, a rozgrywka polega tam tylko na
- czy to zdanie wygląda Ci na - dobrze bawiłem się przy multi w GTA IV?

Co to w ogóle za teksty w stylu:
Salwik napisał(a):
Bo każdy tylko fasoli o tej fabule, samą fabułą gra nie pociągnie zbyt długo
- przykładem na potwierdzenie tych słów pewnie będzie... Mafia?

Salwik napisał(a):
Nie wierze kurde, że nikt nie chciałby trybu multi
- to uwierz, w Mafii on jest zbędny.

Salwik napisał(a):
będzie bronienie bezsensowne "fabuły".
- nie no stary... W takim razie co jest sensowne? Bronienie multi zamiast fabuły? Jeśli tak, to mamy inne priorytety w grach. Dla mnie multi to dno - i nie tylko w GTA, w ogóle. Ten tryb w ŻADNEJ grze nie jest mi do niczego potrzebny bo w każdej grze sprowadza się tylko do wybijania siebie nawzajem, nudzi mi się po 15 minutach każdy taki tryb.

Żałosny jesteś i tyle ci powiem, i jeśli już chcesz prowadzić rozmowę to nie mów mi, że wiesz lepiej co ja sam myślę. Bo w myślach czytać mi nie potrafisz. W ogóle skąd to stwierdzenie? Że niby co nie potrafimy sami myśleć? Że uważamy GTA IV i multi w GTA za niepotrzebną rozgrywkę i grę gorsza od Mafii, ale tak naprawdę kochamy GTA, tak? Z twoich wypowiedzi to właśnie wynika.
Ty widzisz to co chcesz zobaczyć, a nie to co jest przez nas napisane, a rozmowa z kimś takim nie ma większego sensu.

To tak jakbym ja teraz napisał, że tylko udajesz, że multi w GTA ci się podobało i tylko udajesz, że w Mafii go chcesz, bo tak naprawdę to chciałbyś, żeby nie było multi. Tak właśnie wyglądają Twoje słowa skierowane do nas. Czyli my mówimy A, a ty twierdzisz, że Z.
Obrazek
To ja powiem tak... W GTA IV jest multi. Włączyłem to to na chwilę i zaraz wyłączyłem i już nigdy więcej nie włączyłem.

A my właśnie staramy się tu nie porównywać Mafii 2 do GTA, bo to (wbrew pozorom) różne gry. Też kiedyś je porównywałem, ale zrozumiałem, że to nie ma sensu (fakt, oba to sandboxy, mechanika jest podobna, ale naprawde są to różne produkcje). W Mafii najważniejsza jest fabuła i to ona trzyma przy życiu 1 część. A najchętniej chciałbym, żeby Mafia 2 miała taką samą grafikę, mechanikę itp co 1 część, a miała nową fabułę, więc to o czymś świadczy. Chyba, że zaraz ktoś mi powie, że solą GTA IV jest multi i to on trzyma przy życiu serię, więc w Mafii 2 też musi być multi :P
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Jesteś chory.

Pokaż m, w której grze się "napier*ala" na multi ? Ty chyba nigdy na multi nie grałeś. W takim Dircie to "napier*alasz?". Myśl trochę, to nie boli. Tam się ściga, podpowiem ci. I zdecyduj się czy piszesz do mnie z wielkiej czy z małej litery, kolego.

Słabe te twoje argumenty są. Nic nie wnoszą.
Fajnie, fajnie ale nawet dzięki twoim "ciekawym" argumentom i tak nie będzie trybu multiplayer w Mafii II. Więc nie potrzebne są te spory i skakanie sobie do gardła. Jeśli nie potrzebujesz ciekawej fabuły to idź pograj sobie np. SAMPa czy inne tego typu rzeczy. Na koniec jakbyś był łaskaw to przedstaw swój argument dlaczego MP powinien być w "dwójce". Liczę na wypowiedź na poziomie i bez żadnych ataków w moją stronę.
Dla mnie tam multi w żadnej grze nie jest potrzebny bo granie przez neta to tylko szkoda na to czasu ;D
Ja oczekuje od mafii ciekawej fabuły i wciągającej rozgrywki a zarazem dobrej zabawy przy monitorze swojego kompa i mam nadzieje że twórcy gry nas nie zawiodą pod tym względem ;D
Salwik napisał(a):
Jesteś chory.
- mówiłeś coś o obrażaniu i wyzwiskach, tak? Rozmowa na poziomie też się chyba przewinęła w Twojej wypowiedzi.

Co do argumentów, to jak mi odpowiesz na moje pytanie, "Człowieku jakie argumenty? Argumenty na co?" - to wtedy z chęcią Ci je podam. Bo wybacz, ale nie wiem na co tych argumentów potrzebujesz.

"Pokaż mi w której grze się "napier*ala" na multi ? " - GTA IV, GTA SA, Far Cry, Red Dead Redemption - pierwsze z brzegu przykłady, jest ich o wiele więcej.

"W takim Dircie to napier*alasz?"
Ja o truskawkach, ty o marchewce. No stary szanujmy swój czas. Przecież wyraźnie mówimy o grach typu Mafia, seria GTA - takie "strzelanki", TPP, a ty nagle z wyścigówką mi wyjeżdżasz.

Salwik napisał(a):
Słabe te twoje argumenty są
- bo żadnych argumentów Ci nie podawałem, bo niby na co?
Obrazek
Salwik powiem szczerze że w Mafii II, mi nie jest potrzebny żaden MULTIPLAYER, nie wiem co ty próbujesz udowodnić,większości ludziom z tego forum nie jest on do niczego potrzebny w pierwszej części nie był potrzebny i tu też nie będzie, grę przeszedłem 20 razy i nie odczuwam potrzeby zagrania w multi, interesuje mnie fabuła jedynie, jak chyba wszystkich tutaj. :shock:
Salwik napisał(a):
Jesteś chory.

Panowie, nie wiem jak dla was, ale dla mnie dyskusja jest skończona. Jeśli ktoś zaczyna rzucać ad personami, to nie ma sensu z nim dyskutować.
Siupak , to ja jeszcze raz ci powtórze, że wtedy to nikt nie myślał poważnie o multiplayerze, got it ? Nie było warunków, i multi nie było tak znane powszechnie jak dziś.

Napisałeś, że jestem "żałosny", więc do kogo masz pretensje ?

Ja już napisałem argumenty ,drogi mój kolego, dla których multi wg mnei powinno być w Mafii 2, tylko ty tak właśnie czytasz ze zrozumieniem. Napisałem, żeby się czasem oderwać od singla i wejść w sferę multiplayera, ja nie wiem czy ty masz problemy ze wzrokiem czy jak ?
Mnie denerwuje to że strata poziomu poszukiwań(list gończy) będzie dość trudna i brak możliwości strzelania z pojazdu. Ale cóż poczekamy to zobaczymy jak to się będzie prezentować w praktyce.
Lubisz grać ? Interesują Cię komórki ? Jesteś ciekawy co kryje w sobie Technologia ? Zobacz ---> http://www.tcnblog.info