Z tego co już wiecie o Mafii 2 co was denerwuje?

Enzo Moore napisał(a):
Ludzie jeszcze nic nie jest wiadomo co jak bedzie jeżeli nie zagracie w gre nie będziecie na 100% pewni co w grze jest a czego nie ma!!!
Getai napisał(a):
Przecież napisałem... zacytuję.

"Jak przejdę grę to cykl dnia i nocy powinien obowiązywać, misje niczego nie usprawiedliwiają."

Kolego, misje wszystko usprawiedliwają bo one są tu najważniejsze. Dla nich kupujemy grę.

Aha nie wiadomo jeszcze jak będzie wyglądać rozgrywka, po zakończeniu gry. FR nie będzie, a autorzy tylko zdradzili, że po ukończeniu głównego wątku będzie można grać, jednak nie chcieli powiedzieć jak to będzie wyglądało. Czyżby szykowali na koniec jakąś ogromną niespodziankę>?
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
czapel007 napisał(a):
Enzo Moore napisał(a):
Ludzie jeszcze nic nie jest wiadomo co jak bedzie jeżeli nie zagracie w gre nie będziecie na 100% pewni co w grze jest a czego nie ma!!!
Getai napisał(a):
Przecież napisałem... zacytuję.

"Jak przejdę grę to cykl dnia i nocy powinien obowiązywać, misje niczego nie usprawiedliwiają."

Kolego, misje wszystko usprawiedliwają bo one są tu najważniejsze. Dla nich kupujemy grę.

Aha nie wiadomo jeszcze jak będzie wyglądać rozgrywka, po zakończeniu gry. FR nie będzie, a autorzy tylko zdradzili, że po ukończeniu głównego wątku będzie można grać, jednak nie chcieli powiedzieć jak to będzie wyglądało. Czyżby szykowali na koniec jakąś ogromną niespodziankę>?

Twórcy gry mogą mówić różne rzeczy na temat gry ale pamiętajcie że nie zawsze to co oni powiedzą nie zawsze musi to być prawda ci co juz testowali grę grali w beta to nie moga za wiele powiedzieć bo beta była ukończona w 60 % czyli jeszcze te 40% zostaje co nie?

Twórcy mogą mówić różne rzeczy mogą także blefować po to by zaskoczyć potem potencjalnego gracza i ja myślę że dużo rzeczy będzie w grze których twórcy się niby wyrzekli np strzelania z auta. Jak wiadomo do premiery już niedaleko a gra ma być ponoć kolejnym hitem tego roku. Więc jak nie zagramy w nia osobiście to się sami nie przekonamy co jest w niej a czego w niej nie ma. ja licze na parenaście godzin świetnej zabawy przed monitorem mojego komputera i mam nadzieję że nie będe potem żałował wydanych pieniędzy na grę.
Enzo Moore napisał(a):
beta była ukończona w 60 % czyli jeszcze te 40% zostaje co nie?

Skąd Ty te liczby bierzesz człowieku? ;-) Niewiele ponad miesiąc do premiery, a Ty myślisz, że im jeszcze 40% gry brakuję? ;-)
Obrazek
60% gry to 2K udostępniło prasie aby mogli przetestować, gra jest praktycznie ukończona, zostało im parę rzeczy do zrobienia i gra śmignie do tłoczni niedługo :->
Siupak19 napisał(a):
60% gry to 2K udostępniło prasie aby mogli przetestować, gra jest praktycznie ukończona, zostało im parę rzeczy do zrobienia i gra śmignie do tłoczni niedługo :->

Właśnie o to mi chodziło że tylko 60 % gry zostało udostępnione do testów ;D Więc wszystko jest możliwe ja tam się nastawiam na dobrą zabawę i wciągającą fabułę gry a także sporo pojedynków ;D hehe
Denerwuje mnie jej sztuczny wygląd.

Carl5Z, pierwsze i ostatnie ostrzeżenie - zacznij rozbudowywać posty. Większość już ich usunąłem właśnie z tego powodu. Pamiętaj, że został ci tylko jeden warn do trzymiesięcznego bana. - M.
Salieri Cię dorwie
Mógłbyś sprecyzować?
Obrazek
IMO wygląd idealnie plasuje się w tych latach, jest kolorowo-amerykańsko-powojenny. Coca-cola, playboy, pola kukurydzy... te sprawy ;)
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Z tego co widzę to pan Carlz ma sraczkę pourazową, dlatego większość jego postów nie zawiera choćby krztyny argumentu który potwierdzałby jego dziecinne podejście do gry. Tak jak "nie kupie gry bo mi się zdjęcia nie podobają", matulo!
Chciałbym sprostować post, bo doczytałem że jednak policja reaguje na przejazdy na czerwonym świetle.
Carl5Z nabija sobie posty.

Sorki za OT.

Denerwuje mnie jeszcze że wrogowie gdy ich zabijemy to oni padają tak sztucznie, no ale może taki silnik. Na jednym z filmików na targach E3 widziałem jak zabili Vita a on zgiął się w pół.
Obrazek
Mnie denerwuje to, że:
- nie będzie można brać taryf.
- nie będzie można podnosić broni
- życie się odnawiać będzie jak w CoDzie
- miało być kilka zakończeń ( i to mi odpowiadało ) a w rezultacie mówią, że jednak będzie tylko 1 zakończenie
- nie ma trybu multiplayer
Live or die - make your choice...
A po co Ci więcej niż 1 zakończenie? Sorry, ale nie rozumiem tego. Każdy inaczej by przechodził grę, i miał o niej inne wyobrażenie, bo byłyby aż 4 zakończenia. Zresztą twórcy powiedzieli, czemu z tego zrezygnowali. Ponieważ 1 zakończenie znacznie wybijało się ponad inne, i nie było sensu robić 4 różnych.
Obrazek
Lepiej żeby było jedno zakończenie ale mocne, tak jak w przypadku pierwszej części.
Cztery zakończenia zresztą byłyby głupie jezeli myśleć o Mafii 3.
muore il bandito, la mafia vive
Kurde, Mnich mnie uprzedził :P Też właśnie chciałem napisać, że po kiego kija robić więcej niż jedno (mocne) zakończenie, które być może będzie miało jakiś związek z Mafią 3?

A poza tym wolę mieć jedno zakończenie i pod koniec gry być w szoku tego co się stało niż pozostać z pewnym niedosytem.
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Salwik napisał(a):
- nie będzie można podnosić broni

Jak to nie będzie można? Będzie! ;-)