Tomasz eliminuje wrogą korporację

Która postać z "Taksówkarza Tomasza" najbardziej się Wam spodobała?
Ankieta wygasła 20 kwi 2011, o 16:24
40% (10)
20% (5)
12% (3)
12% (3)
0% (0)
4% (1)
4% (1)
4% (1)
4% (1)
Liczba głosów: 25
Gangster napisał(a):
ten koleś

Ten koleś nazywa się Giorgio Pianura, zastąpił zmarłego Johnnego. Jest Włochem i ma tyle samo lat co Tomasz. Napisałem ci to, żeby trochę bardziej rozróżniano bohaterów ;-) . A, no i oczywiście, dzięki za pozytywny komentarz, Kasiu :-)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Mój post może nie jest związany z oceną serialu, ale mam przydatną radę. YouTube zniosło limit czasowy filmików, więc możesz śmiało ładować odcinek w jednej części ;-)
Wreszcie spotkałem się z odcinkiem, w którym jest więcej akcji i rozmów, niż tego biegania...
Odcinek ogólnie wyszedł bardzo dobrze, podobają mi się nowi bohaterowie... oraz humor
Ale nadal mi brak (a może i dobrze, że nie ma) nowych taksówek... Nie chodzi mi o auta typu Polonez, Fiat 125p... z tych czasów, jakby dało radę wykombinować taką taksówkę... A że to 1934 rok to już kupa czasu od wyprodukowania tego Falconera :)
Tak czy inaczej... 9.5/10
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Dziś dodaję dwunasty odcinek, wcześniej, bo na Wigilię planuję premierę świątecznego odcinka. Zapraszam do oglądania!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oto dziś premiera bożonarodzeniowego odcinka! Zapraszam do oglądania!

@EDIT: Uprzejmie proszę nie narzekać, że jest za mało klimatu itp. Mafia jest tylko grą, nie oferuje aż takich dużych możliwości. Mimo wszystko się starałem.
Widzę nowy odcinek :) Świąteczny :P W odpowiednim czasie dodany. Jak obejrzę to ocenię go (zedytuje posta potem)

EDIT:
Mało klimatu? Właśnie to był najlepszy odcinek TT. Dużo świątecznej muzyki, Mikołaj "zabójca" dziwek, śnieg, długo by wymieniać. Szacun kolego, dobra robota :-D

P.S. Tylko choinki brakowało, ale spoko :)
Fajnie, że przygrywała świąteczna muzyczka, dodała dużo klimatu ;)
Aż się zdziwiłam, że gangsterzy tak obchodzą Boże Narodzenie ;) To trochę jak w szkole z tymi prezentami. A te dz**ki co takie nieubrane? W taki mróz? Brrr!
Tak ze śmiesznych momentów, to rozwalił mnie koleś chodzący z parasolem podczas gdy Tomasz rozmawiał ze swoim ojcem. Mogłoby się wydawać, że to jakiś statysta, który na siłę pcha się do kamery xD

Plus za Mikołaja, rozśmieszył mnie :D Moja reakcja jak go zobaczyłam - "O kurde, Mikołaj!" :lol:
Kolejny bardzo fajny odcinek, jednak ten ma takie lepsze wykonanie. Trzeci napis od końca (w tych ostatnich) jest niezbyt widoczny, ale jak się zatrzyma to widać. No i Paweł ma rację, przydałaby się jakaś choinka w barze czy coś ;) Ale ogólnie to jeden z najlepszych odcinków ;-)
Obrazek
Dobre hehe ^^ Podobało mi się ;)
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Wielkie dzięki wam z pozytywne oceny, cieszę się bardzo, że świąteczny odcinek wam się spodobał! :-D
A jeśli chodzi o te piosenki bożonarodzeniowe, to świadomie je dodałem, żeby wzmocnić klimat. Mogę wam podać listę utworów wykorzystanych przeze mnie w tym odcinku (podam w kolejności jakie były odtwarzane):

- Christmas Orchestra and Guests - We Wish You A Merry Christmas
- Astro del Ciel (włoska "Cicha noc")
- Frank Sinatra - Let it snow
- Nat King Cole - Deck The Halls
- piosenka z napisów końcowych odcinka "Świata według Bundych" It's A Bundyful Life 2
A w następnym odcinku będzie już lato czy też zima?.
Będzie wiosna, a konkretnie marzec 1935 roku.
Haha,świąteczy odcinek jest świetny! I te słowa Mikołaja:"Mam łupież od tego poliestru" :] Chłopie,masz talent do skryptów,wykorzystaj to
Obrazek
No, staram się. Może w przyszłości zrobię taki odcinek, w którym Lost Heaven zostanie odwiedzone przez ówczesnego prezydenta USA, Franklina Delano Roosevelta :-) Burmistrz Lost Heaven będzie go witał.
Dziś premiera czternastego odcinka! Ten odcinek jest "nieco" krótszy od pozostałych. Będzie trochę gadania i trochę akcji. Ale mam nadzieję, że się spodoba. ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA!

@DOWN: Premiera będzie najprawdopodobniej 21 stycznia
Ten odcinek był wdg. mnie gorszy od pozostałych. Było w nim za mało akcji. Tylko jedno mam pytanie - kiedy kolejna część?
Obrazek
Soberat... pożyjemy, zobaczymy :)
Co do odcinka to zgodzę się, bo gorszy od wszystkich... to może z powodu obejrzenia świątecznego odcinka :)
Oczekiwałem tego: "Nowsze, lepsze", ale niestety... tylko 8/10, ale przynajmniej czasu nie straciłem :)
Mało akcji, więcej gadania...
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...