Tomasz eliminuje wrogą korporację

Która postać z "Taksówkarza Tomasza" najbardziej się Wam spodobała?
Ankieta wygasła 20 kwi 2011, o 16:24
40% (10)
20% (5)
12% (3)
12% (3)
0% (0)
4% (1)
4% (1)
4% (1)
4% (1)
Liczba głosów: 25
Nie podoba mi się to że kobiety ostrzeliwują bar. No ale jak to jest komedia to chyba tak musi być :-P .
Obrazek
"Stary schabowy ze śmierdzącą kapustą" dobre, a filmik o wiele lepszy niż pierwszy, nie lubię parodii robionych za pomocą tego zdrewniałego głosu z Expresiwo, ale jest nieżle. :mrgreen:
Wreszcie dodaję długo oczekiwany (szczególnie przez CzarFace'a) trzeci odcinek serialu "Taksówkarz Tomasz". Odcinek lepszy (i dłuższy) niż wszystkie! Zapraszam do oglądania!

Pierwsza część:

Druga część:
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Hmmm... Nieźle, naprawdę lepsza niż poprzednia. Jedyne co mi nie pasowało to to że na drzwiach był napis Salieri`s Bar, a szef nazywa się Sterzo. Ale przeróbke można zrobić zdaje mi się programem Illusin Softworks. Gdybym miał oceniać to 10/10!
Obrazek
Tu nazwisko nie pochodzi od szefa mafii, tylko od szefa kuchni w tym barze. Nazywa się on Luigi Salieri ;-) .
JohnnyLower jak bym mial oceniac to twoje dzielo bym dal 10/10 :mrgreen: Czekam z niecierpliwoscia na nastepne odcinki .

Pozdro
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
I po dwóch tygodniach dodaję czwarty odcinek. Zapraszam do oglądania i liczę na pozytywne oceny.
PS.: Wiem, że teraz wszyscy poruszamy temat Mafii II, ale czasami sobie zerknijcie do tego tematu ;-) .

dobre zrób wiecej :P

No fajnie że raczyłeś nabić posta, ale mogłeś chociaż rozwinąć swoje zdanie. //dosia92
Świetne filmy, chłopie masz talent! Co tu się rozpisywać - 10/10
Obrazek
JohnnyLower fajny odcinek daje 10/10 trzymaj tak dalej ,czekam na nastepne odcinki Tomasza :-P
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Mijają kolejne dwa tygodnie i oto ukazuje się piąty odcinek! Zapraszam do oglądania!

Fajne filmiki i czekam na ostre zakończenie :-D
Obrazek
Ostatni odcinek (najprawdopodobniej 19-sty) będzie gdzieś tak wyemitowany w marcu 2011. Więc trochę czekania będzie ;-)
Hahaha przerwa jak w jakimś poważnym serialu amerykańskim ;D
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
2 tygodnie i... szósty odcinek! Tym razem będzie to coś dla Cukra ;-) Zapraszam do oglądania!