Jak wiecie postanowiłem zrobić kontynuację "Taksówkarza Tomasza". Będzie się nazywać "Taksówkarz Tomasz 2", nadal nieznana jest data premiery, może będą to pierwsze dni wakacji... W każdym razie sequel będzie, ale warto by było, żeby się czymś wyróżniał. Chcę mianowicie porzucić drewniany głos IVONY i ogłosić casting do ról dubbingowych w "Taksówkarzu Tomaszu 2". Zachęcam Was do udziału w dubbingu. Wymagany jest mikrofon lub dyktafon, żeby nagrać głos. Oczywiście nie podam listy ról, tylko czekam na odpowiedzi kto chciałby grać, a gdy daną grupę ludzi, którzy się zgłosili, zatwierdzę, każdy dostanie ode mnie (może e-mailem lub przez PW) scenariusz danego odcinka z rolami występującymi. Musi się z nim zapoznać i wybrać rolę którą chce grać. Będzie to wyglądało tak:
- Wysyłam scenariusz najpierw tylko do jednej osoby. Czyta go i wybiera sobie jakąś rolę. Rola jest już tylko jej. Później wysyłam scenariusz do kolejnej osoby (też tylko jednej), a ta robi to co pierwsza osoba. I tak w kółko, aż wszyscy dubbingerzy będą mieli rolę.
Myślę że jesteście tym zainteresowani. Zapraszam!

EDIT: Jeżeli nie chcecie się zgłaszać na forum, możecie pisać do mnie na PW z prośbą o przyjęcie do grupy dubbingowej.