Drobny złodziejaszek
165
-1
Tomasz napisał(a):
Mało tego. Jedna z trzech skrzynek jest badana w Warszawie.
Co, jak co, ale Rosja to tchórzliwy gigant, któremu wystarczy ostrzeżenie. Wszyscy dobrze pamiętamy sytuacje z Gruzją. Kilka ostrzeżeń z ONZ i wycofano wojska do granic. Prędzej spodziewałbym się ataku ze strony Chin.
Najbardziej boli to, że nasza "najbardziej zaawansowana" ekipa pod względem wyszkolenia i sprzętu, to dalej żołnierz. Pojedyncza jednostka. W Polsce przydałby się inny ustrój.
Co, jak co, ale Rosja to tchórzliwy gigant, któremu wystarczy ostrzeżenie. Wszyscy dobrze pamiętamy sytuacje z Gruzją. Kilka ostrzeżeń z ONZ i wycofano wojska do granic. Prędzej spodziewałbym się ataku ze strony Chin.
Najbardziej boli to, że nasza "najbardziej zaawansowana" ekipa pod względem wyszkolenia i sprzętu, to dalej żołnierz. Pojedyncza jednostka. W Polsce przydałby się inny ustrój.
Tomasz - co Ty gadasz?!
Wpierw skrzyneczki powędrowały do nich - mogli sobie pomajstrować przy nich znając sow... Rosjan.
Rosjanie wcale nie są tchórzliwi, są od nas silniejsi, wszystkich razem wziętych.
Chiny? Co Ty biadolisz... Chiny działają na naszą korzyść, ale w ew. wojnie zostaną neutralne.
Jeżeli chodzi zaś o Koreę Północną, to może się dogadać z Rosjanami i użyć swojej super-hiper (well...) broni bio-chemio-atomowej (well...)
Rosjanie wycofali się z Gruzji, dopiero po "którymśtam..." poważnym ostrzeżeniu NATO, czy tam ONZu.
A Kaczyński, zabrał ze sobą Litwę, Estonię, Ukrainę i Łotwę i poleciał do Gruzji - Oglądałem wczoraj film na youtube, właśnie z tego wydarzenia - coś pięknego. Jedyny nie bał się powiedzieć, co myśli o Rosjanach.
Jeśli zaś chodzi o pochowanie Kaczyńskich na Wawelu - mi się ten pomysł bardzo podoba, a protestujący zachowują się niesmacznie i nie na miejscu...
Mafioso napisał(a):
Jeferiaz napisał(a):
Ktoś napisał...
'Iwtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego...', i dalej -
'...a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy' - Nostradamus
Co można o tym myśleć? hymm
'Iwtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego...', i dalej -
'...a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy' - Nostradamus
Co można o tym myśleć? hymm
Z tego co wiem to już ktoś to sprawdził i ten cytat jest wymyślony.
Od razu dodaję - że w takie rzeczy nie wierzę, napotkałem - wkleiłem.