Mafia 2 Joe's Adventure

Sokol---> Tak zgadza się nie było tego samochodu w podstawce Mafii II ,dali tą bryke do Joe's Adventure,to jest chyba najszybszy samochod w tej grze ;-)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Mam pytanko: w empiku widziałem zestaw dodatków w jednym pudełku...zdrada jimyyego, zemsta jimmyego i przygody joego...ta zdrada jest dostepna w koncu na PC? Na stimie wreszcie sie pojawily przygody joego do kupienia, jednak zdrady brak...ktos cos wie?
http://www.Counter-Strike.PL
Zdrada Jimmiego jest też na PC, nawet na warezach jest już do pobrania.
Ja kupiłem zestaw dodatków do mafii II, lecz myślę że ten joe to nie lepszy od jv (joe 50% po trzech misjach mam już, jv ukończyłem)

Moim zdaniem 2 kczech specjalnie podzieliła tą grę !! to było pewno dawno w planach (dziwne od razu 7 września już jv ?) !! Zyski zajebiste z tego mają !!
Intel quad q8300 2,80 Ghz, 4 gb ram (ddr2), Geforce 460 GTX (1gb ddr3), Gigabyte GA-P43-ES3G.

Windows 7 Ultimate 32-bit
Musisz wiedzieć, że
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Albert302---> chyba coś ci musiało się pomylić bo to nie możliwe żeby mieć 305% .Ja w Joe's Adventure wykonałem wszystkie misje i zebrałem wszystkie playboye i mam 100% ukończonej gry.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
A czy Zdrada Jimmiego będzie na XBOXsa?
Po pierwsze jestem "Albert302".
Możliwe, że u Ciebie jest normalnie, ale może on ma pirata, a w nich to możliwe.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Dziwne że wchodząc teraz na gry online pisze że pakiet dodatków ma się pojawić na półkach 4 grudnia, wchodząc tam wczoraj pisało że 16 a wchodząc kilka dni temu pisało że 3. Albo cenega ciągle zmienia nie potrzebnie premiere albo na gry online jest coś nie tak :-/ .
Seven napisał(a):
Ja kupiłem zestaw dodatków do mafii II, lecz myślę że ten joe to nie lepszy od jv (joe 50% po trzech misjach mam już, jv ukończyłem)

Moim zdaniem 2 kczech specjalnie podzieliła tą grę !! to było pewno dawno w planach (dziwne od razu 7 września już jv ?) !! Zyski zajebiste z tego mają !!

kupiłeś czy ściągnąłeś skoro masz 3 misję i już 50 %.? tylko chyba na piracie jest możliwe przejście gry w 300 procentach ;-) to to jakiś mega pack . A mówiliście że możną ciągnąć ciało... tylko w JoE czy potem można i w podstawowej grze?

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
dochodzi sie do 300% normalnie...jeszcze jest nowy dodatek JV ZDRADA
Właśnie ukończyłem JA. Jak dla mnie, dodatek zdecydowanie na plus - dużo zabawy (na 7,5h jak dla mnie, poziom: trudny), ciekawa fabuła. Teraz przejdę sobie jeszcze raz niektóre misje, bo miejsce 600-któreś w globalnym rankingu mnie nie satysfakcjonuje ;)
Jakkolwiek jest jeden problem -
zawodowiec,

No tak, ale w zapowiedziach JA trąbili, iż

A, i jednak się pomyliłem, mam lokatę 438. ze 165k punktów. A jak tam u Was z rankingiem?
I co? Wiadomo coś z tym tuningiem w wersji X360?