Mafia 2 Joe's Adventure

Pół mózgi robiły ten dodatek, aż kwiczy od bugów .
na przykład
Samochód nie ma drzwi to joe wsiadając otwiera je -.- oraz jak wysiada zamyka i na dodatek jest jeszcze dźwięk -.-
Zabijemy 3 bandytów i jesteśmy ścigani, w innych dodatkach i podstawce po zabiciu uzbrojonych typków tego nie ma, tylko po zabiciu cywili
Zachowanie policji jest gorsze, teraz to mają wh i w ogóle automatycznie wszystko wiedzą,
przejedziemy kogoś jedziemy kawałek (a policji nie było kolo tego) no i po napotkaniu glin strzelają do nas.
Uderzymy samochód, to strzelają lub mandat chcą wlepić, normalne do mandatu ale żeby jeden radiowóz co jakiś czas blokował drogę ? oraz to samo, że nie było glin przy tym , kawałek przejedziemy i pierwszy napotkany radiowóz .

Ostatnia misja, animacje są i joe nosi te swoje ubranko, a w grze nigdzie nie mogłem znaleźć -.-

Używaj opcji edytuj! - Ac
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
Crew---->nie pisz post pod postem tylko edytuj.Tak w ostatniej misji jest pokazane ze Joe ma tą koszule ale wydaje mi się ,że w jeszcze w innej misji Joe miał tez tą koszule na sobie.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
bona21 napisał(a):
Crew---->nie pisz post pod postem tylko edytuj.Tak w ostatniej misji jest pokazane ze Joe ma tą koszule ale wydaje mi się ,że w jeszcze w innej misji Joe miał tez tą koszule na sobie.

Nie tylko koszulę ale cały komplet ;p
Ale ciule z 2k dali dumy z tym dodatkiem. W podstawce cały czas w tym ubranku a w DLC nie dali tego
Pewnie wydadzą DLC z tym ubrankiem -.-
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
No niedali tego kompletu bo dali ten nowy zestaw ta zielona koszule+okulary+wąs.Wiec wiesz myślę,że wolali coś nowego wprowadzić.
Dodatek spox. Dziś zagrałem po 1x. Są jakieś nowe ciuchy? Oprucz tego z wąsem? Bo jak wejdę do sklepu to wszystko takie same jak w podstawce tylko lekko kolory pozmieniane...
Masz chyba jeszcze jeden nowy ciuszek w tych normalnych sklepach jak kupujesz plaszcz to masz jeszcze tą śmieszną czapkę co Joe nosi :-P
Jeśli w zwykłym sklepie kupisz marynarkę, to wtedy Joe też będzie miał tą czapkę co przy płaszczu.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
z tym ubraniem to spokojnie :D Przeciez zastalismy JOE w tym ubraniu jak Vito wyszedl z paki . w Joe Adventure niegralem ale skoro to sie rozgrywa w tym czasie to skad wiemy w czym chodzil ? Moze kupil ta koszule przed wyjsciem Vita ? a tak na ludzka logike ktory czlowiek chodzi 6 lat w jednej koszuli ? z gory mowie niegralem nieznam szczegolow ale tak mysle poprostu
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
WTF? Cenega przesunęła premierę dodatków o 2 tygodnie!!!. wchodzę dzisiaj na gry - online i pisze że premiera nastąpi 16 grudnia a jeszcze kilka dni temu miało się pojawić trzeciego :evil:.
Przeszedłem 50% gry i musze przyznać, że wkońcu dali taki dodatek jaki być powinien. Nowa muzyka, nowe ciuchy, nowe lokacje teraz przynajmniej wiadomo za co się płaci. A jeżeli chodzi o samą rozgrywke to najbardziej bałem się tych misji arcade'owych, że będą takie jak w JV. Póki co spotkało mnie miłe zaskoczenie. Misje rzeczywiście są na czas i punktowane tak jak JV, ale są naprawde różnorodne i ciekawe:) Tym bardziej, że co jakiś czas zwiedzamy nową lokacje. O misjach fabularnych niemusze pisać bo stoją na takim samym poziomie co w podstawce:) Jedynie do czego moge się przyczepić to kwestie techniczne a mianowicie Cutscenka po pierwszej misji zacinała mi się w połowie, ale sprawdzenie spójności plików pomogło:)

Tak więc podsumowując. Jak ktoś się zastanawia nad kupnem tego dodatku to naprawde polecam.
Stosunek ceny do jakości jest jak najbardziej odpowiedni. Na tyle wciągneła mnie rozgrywka, że nawet się nie obejrzałem a już mineło 4 godziny:) Czyli proporcjonalnie dodatek powinien zająć na ok 8 godzin co jest bardzo dobrym wynikiem patrząc na inne dlc jakie obecnie wychodzą.
Streetovs napisał(a):
WTF? Cenega przesunęła premierę dodatków o 2 tygodnie!!!. wchodzę dzisiaj na gry - online i pisze że premiera nastąpi 16 grudnia a jeszcze kilka dni temu miało się pojawić trzeciego :evil:.

wejdz na strone sklep.cenega.pl i tam kupisz osbie ten zestaw
Nie wiem jak u was, ale u mnie nie zaktualizował nowych osiągnięć do JA. Jak wykonam np. misje fabularne to pokazuje, że odblokował osiągnięcie, ale nigdzie nie jest pokazane jakie mam jeszcze do odblokowania:/
Aha i to samo jest ze Zdradą Jimmy'ego o ile wogóle tam są jakieś osiągnięcia( nie wiem bo jeszcze nie grałem).

Pozdro,
Mam pytanko, a co z cutscenkami? Bo jak narazie to kilka widziałem w pierwszej misji tylko i raz po niej. Wtedy, gdy
Jest cutscenek dużo czy tylko kilka?
RSX171--->Niestety jest tylko kilka cut scenek w Joe's Adventure ;-)
W jednej z misji zabrałem pewną fure (Delizia Grandeamerica) kolesiowi którego miałem zabić. Wydaje mi się, że niebyło jej w podstawce. Zobaczcie sami:

http://img249.imageshack.us/i/mafia2201 ... 80949.jpg/

A tak po tunningu:)

http://img573.imageshack.us/i/mafia2201 ... 11415.jpg/

Niezłe ma osiągi:)