Niedosyt będzie wciąż, bo gra jest okrojona i wiele wątków z gry po prostu wycięto. Że ujmę pewnego recenzenta "Mafia 2 jest jak świetna książka, z której jakiś idiota powyrywał najlepsze rozdziały"
Life without love is mighty empty, But confession's good for the soul I'd rather have love that I can cling to Than have the world and all of it's gold
Ogólnie dodatek jest dobry tylko niektóre misje wkurzają swoją długością(np. kradzież samochodu z drugiego końca miasta) ale w pakiecie z innymi dodatkami za 24 zł to polecam.
Gram już trochę w Joe's Adventures i nawet mi się podoba, chociaż denerwujące jest to, że wciąż są obrazki, zamiast cut scenek. Pierwsze misje w zimie i misję z lokomotywą oceniam na 9/10, inne jednak na 6/10. Gdyby tak wszystkie misje w Joe's Adventures były jak te z 9/10
No i jeszcze jedna sprawa. Mam problem z jedną misją. Całość daje w spoilerze, niby nie ma tam nic ważnego ale jak ktoś nie chce psuć sobie zabawy (?) to niech nie czyta
Jedna z misji u Giuseppe, z wybuchającym autem. Wsiadam do niego i dojeżdżam do warsztatu caly czas utrzymując prędkość powyżej 35 mil. No, ale co potem? Auto wybucha po 3 sekundach od spadku prędkości. Nawet jeśli zdąże wyhamować przed warsztatem i wcisnąć E to podczas wjazdy do warsztatu auto wybucha. Niech mi ktoś napiszę jak to przejść, bo ja nie mam pojęcia
Co do misji z wybuchającą furą.. nie ma potrzeby klikania e po wjeździe misja sama jest zaliczana :)
EDIT: Skoro mowa tu o dodatku Joe Adventures mam do was pytanie, Macie jakiś sposób na wykonanie drifta za 200pkt. ? jakie auto jak odpicowane itp? od razu dodam już tak dla szpanu ze całą mafie z wszystkimi dodatkami mam na hardzie w 100% i jeżdżę tylko na realistycznym trybie jazdy Pytanie 2: Czy to prawda że "tylko" posiadacze wersji kolekcjonerskiej mają dodatki w postaci 2 dodatkowych samochodów, przypominającego wyglądem mercedesa SL oraz jeszcze drugiego?
Nie piszemy jednego posta pod drugim, łączę oba posty - niv