Czekam na DLC napisany w temacie. co według was będzie w tym dodatku? i czy na niego czekacie?. ja myśle podobnie jak użytkownicy, dodatek będzie opowiadał o losach Joy kiedy Vito był na wojnie i o losach Joy kiedy Vito był w kiciu. mam nadzieje że jeszcze pokażą losy Joy kiedy gra się skończyła. i że Joy przeżyje ja na ten dodatek czekam z niecierpliwością bo jestem ciekawy co dalej z Joy.
I wiecie już może czy 2K tym DLC już się zajmuje kiedy premiera itp.
mam tylko nadzieje ze nie bedzei to wygladało na sposob ze joe ucieka z samochodu gdzie jest 4 uzborjonycj po zeby gangsterow i jakimns cudem wraca do domu...
Moze dodam cos od siebie
szczerze powiedzieawszy mam gdzies co robił joe
chce tylko kontynuacje historii z mafii 2 po rozdziale 15
mam tylko nadzieje ze nie bedzei to wygladało na sposob ze joe ucieka z samochodu gdzie jest 4 uzborjonycj po zeby gangsterow i jakimns cudem wraca do domu...
Moze dodam cos od siebie
szczerze powiedzieawszy mam gdzies co robił joe
chce tylko kontynuacje historii z mafii 2 po rozdziale 15
W samochodzie, w którym jechał Joe (NIE JOY !!!) był tylko kierowca i jeden goryl , a więc nie " 4 uzbrojeni po zęby gangsterzy " tak dla sprostowania ; D
I dla kolejnego sprostowania, Joe miał przy sobie Magnum Od razu mógł wywalić gościowi co siedział obok niego, kierowca nawet by nie zareagował, a jego mózg już by się rozprysnął o przednią szybę
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti
czego wy nie rozumiecie, że to jest MAFIA !!! a zazwyczaj mafie kończy sie żle !!! (upadkiem głównego bohatera jak i jego przyjaciół ) dla mnie Joe po tym filmku jest ewidentnym TRUPEM! i jestem pewien na 99% ( dużo oglądałem filmów gangsterskich) , że Joe skończy w piachu a przynajmniej takie były zamieżenia twórców.
Nie zgodze sie z Toba ,ze Joe jest w 99% trupem.Mafia 2 konczy sie jak Joe skreca i nic wiecej nie jest pokazan ,wiec nie mow mi ze jest trupem,a pozatym w Mafii 2 juz tyle bylo zaskakujacych zwrotow akcjii wiec bym sie nie zdziwil jak teraz tez bylby A co do tematu mysle ze Joe's Adventure moze opowiadac jak Joe dorabial jak Vito byl na wojnie i wiezieniu.Moze tworcy gry pokaza na koncu co sie stalo z Joe czy zostal zabity czy tez nie
Pozdrawiam
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Domysły domysłami, ale tu lepiej napisać co będzie naprawdę w tym dodatku a o to smaczek dodatku "Przygody Joe".
1. Idź do sypialni i ubierz się po cywilnemu. 2. Szacunek, jakim się cieszysz, rośnie w miarę wykonywania misji i robót. Im wyższy poziom szacunku, tym niższe są dla ciebie ceny w sklepach, mandaty i łapówki. Szacunek zmniejszy się, jeśli będziesz zabijał policjantów, cywili oraz popełniał inne przestępstwa. Równocześnie wzrosną dla ciebie ceny. 3. Wykonałeś kawał dobrej roboty. Pora spać - wróć do Joe i znajdź kanapę. 4. Misja wykonana. Aby przejść do następnej misji, użyj łóżka w swoim mieszkaniu. 5. Naciśnij ... przy bagażniku samochodu, by włożyć do niego bagaże. 6. Naciśnij [CAR_UP] , by przyspieszyć. 7. Naciśnij [CAR_DOWN] , by zahamować. 8. Parkuj swoje samochody w garażu przy mieszkaniu Joe. 9. W garażu możesz zaparkować do dziesięciu samochodów. 10. W mieszkaniu Joe czuj się, jak u siebie w domu. 11. Ukryj trupa wśród śmieci. 12. Poczekaj, aż Joe złoży zamówienie. 13. Musisz wezwać taksówkę. 14. Zapomniałeś o walizce - jest w bagażniku taksówki. 15. Joe zginął. (tego może nie być w dodatku, ale dość ciekawe) 16. Wykradnij samochód Harry'ego z posterunku policji i odstaw go do właściciela. 17. Weź samochód Harry'ego. 18. Odprowadź samochód do sklepu z bronią Harry'ego. 19. Ukryj ciało gangstera w damskiej toalecie. 20. Zabij poplecznika. 21. Chcesz prowadzić? 22. Tak. 23. Nie. 24. Czy możesz odprowadzić Monique? 25. Tak. 26. Nie 27. Bierzesz tę robotę? 28. Jasne. 29. Nie tym razem. 30. Czy możesz odwieźć prostytutkę? To tylko część dodatku, jeszcze jest kilkanaście wyciętych bądź jakoś zaskryptowanych misji Vito.
majkool, Czyli nie będziemy sterować Joe tylko Vito? Cieszę się z tego. I widać, że będzie kontynuacja historii Zapowiada się na świetny dodatek (kontynuację historii).
"Joe zginął", to nie może być misja niewykonana bo była by informacja przed tym a nie ma, ale pewnie tutaj chodzi, że zginął w jakieś tam swojej misji.
Mam nadzieję, że będzie w co pograć. Chciałbym dowiedzieć się, co robił Joe, kiedy Vito był na wojnie/w więzieniu. Mam też ogromną nadzieję, że Joe naprawdę został zabity- bardzo lubiłem tą postać, jednak ostatnio nie przepadam za happy- endami.
Ja uważam, ze twórcy teraz pójdą w kierunku fabuły, a nie stylu arcadowego, jaki miał miejsce w JV. Mam wrażenie, że rozgrywka będzie dotyczyła dziejów Joe'go, kiedy Vito był w więzieniu.