Dzisiaj zakupiłem pakiet dodatków do tej mafii i od razu wziąłem się za JA, misje w zimie były bardzo dobre i skupiały się na fabule gry, nie wiem dalej bo ukończyłem dopiero 18 % gry ale później miałem misje co muszę podpalić ten magazyn, zezłomować samochód u bruskiego i to właściwie na tyle zagram jutro. Nie wiem dlaczego inni piszą że gra staje się później taka sama jak Jimmy, co w tym złego? nie grałem w ten dodatek zbyt wiele czasu ale misje takie złe nie są. I mam nadzieje że nie będą.
Podobał mi się dodatek ale tak jak w nim tak i w JV są misje, których ukończenie z powodzeniem zależy od stwórcy wszechświata a nie od nas samych. O wiele lepszy niż JV bo mamy kilka konkretnych misji z cutscenkami świetnie nawiązujących do fabuły podstawowej wersji gry.
Jeśli chodzi o Lassitera 75 Series Hollywood (tą długą limuzynę) to czasem pojawiają się na ulicach. Lassitera 69 Series też czasami, ale bardzo rzadko przejedzie po ulicy.
A wiesz w jakiej dzielnicy można go często spotkać?. Bo słyszałem że w planetarium na parkingu są najlepsza wozy a tego Lessistera Hollywood tam nie ma.
W Hillwood nic nie znalazłem ale tą dłuższą limuzynę Lessister z serii 75 zdobyłem całkiem przypadkowo z tyłu garażu Joe jest taka ścieżka i tam dalej stoją zaparkowane dwa samochody zawsze inne i jeden z nich to właśnie ten Lessister, kłopot z tym drugim.
streetovs Ty nie masz google? poszukaj i poczytaj jakie ma z koszulą to samo są inne strony na temat II części i są do ściągnięcia ubrania. wystarczy poszukać...
@- a google translator znasz? Ja z niego korzystam bo sam nie znam za dobrze angielskiego.i wiem co gdzie jest napisane.