Mafia 2 Joe's Adventure

Albert302---> można wejść tylko musisz wykonać misje jeszcze raz np(założymy się?) nie wiem dlaczego tak jest ale jak to ukończysz to wejdziesz ,na pewno powtarzałeś inne misje i nie możesz przy wcześniejszych wejść a jak ta misje (założymy się?) ukończysz jeszcze raz to spróbuj wejść.Dziwne wiem ale wejść się da :) A jak mi nie wierzysz nakręcę filmik jak gram i Ci to pokaze.

Powtórz misje (Założymy się ? ) i po niej nie powtarzaj żadnych misji i jedz do domu Leo Galante i będziesz mógł wejść do jego Willi.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Tzn. co mam dokładnie zrobić, żeby tam wejść, bo nie bardzo zrozumiałem?
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Co za ciule, może zrobili jakiś nowy teren do zwiedzania, ale żadnego jeżdżącego samochodu tam nie ujrzymy. Piszę o tamie jakby co
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
@up: Przecież na tamie jeżdżą samochody :-> .
Obrazek
w tym DLC odkrywamy drogę której nie było.Czyli droga do tamy. W kolejnym DLC może zobaczymy że Empire Bay było jedną wyspą...za ten czas co vito był w pace wybudowali drogę i zrównali z ziemia.
Obrazek
Obrazek

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Albert302 napisał(a):
@up: Przecież na tamie jeżdżą samochody :-> .

Żadnego nie widziałem
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
@up: Dziwne.
Czy oprócz parkingu, garażu kolejowego i posiadłości Galante (nie mam pojęcia jak tam wejść) jest jeszcze jakaś lokacja, do której można wejść?
Obrazek
Zamknięta część portu, ale nie wiem czy jest dostępna "normalnie".
Dziś Cenega wydała pakiet dodatków. Nie wiem tylko, gdzie go można kupić, bo na pewno nie na Steamie. Na stronie Empiku piszą, że produkt będzie dostępny jutro. W sklepie Cenegi kosztuje 7 dych.
zawodowiec napisał(a):
Dziś Cenega wydała pakiet dodatków. Nie wiem tylko, gdzie go można kupić, bo na pewno nie na Steamie. Na stronie Empiku piszą, że produkt będzie dostępny jutro. W sklepie Cenegi kosztuje 7 dych.

a jeśli posiadasz już jakieś DLC, to nie będzie Ci działal, więc nie kupuj jak narazie.
Panowie, o takich rzeczach to w tym temacie: http://mafiatown.gram.pl/forum/mafia-ii-zestaw-dodatkow-do-gry-problem-z-instalacja-t2466.html.

Mogliby zrobić możliwość wchodzenia do burdelu i supermarketu.
Czy ktoś wie jak się dostać do posiadłości Galante? I czy to w ogóle możliwe?
Obrazek
robertRobin88 napisał(a):
W kolejnym DLC może zobaczymy że Empire Bay było jedną wyspą...

(Na szczęście) nie będzie już więcej DLC. Joe's Adventures to był ostatni dodatek do Mafii II.
No niby na szczęście, ale mogliby wydać jeszcze jedno (może ostatnie) DLC, żeby było wiadomo co się na końcu stało z naszymi bohaterami.

PS: Na mapie Empire Bay, po prawej stronie widać jeszcze jakąś drogę wyjeżdżającą za miasto...
Obrazek
zakonczenie trzyma w napieciu i raczej niezostanie zakonczone . Swoja droga mogliby zrobic cos nowego :D nie zadno DLC z zakonczeniem tylko po kilku miesiacach od premiery na glownej stronie Mafi 2 filmik damy na to 10 minutowy co sie stalo pozniej :) wiem niemozliwe ale dobre by to bylo (wkoncu moge zaryzykowac stwierdzeniem ze kazdy ma internet /dostep wiec niebyloby o co sie oburzac ) :) a co do ostatniego DLC to moim zdaniem tymi slowami zapowiedzieli Mafie 3 no bo chyba niezostawia niewyjasnionego wątku ? Mniejsza z Joe ale co z Vito ? wkoncu glowny bohater ..
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Maf napisał(a):
(Na szczęście) nie będzie już więcej DLC. Joe's Adventures to był ostatni dodatek do Mafii II.

Skąd wiesz?