Albert302---> można wejść tylko musisz wykonać misje jeszcze raz np(założymy się?) nie wiem dlaczego tak jest ale jak to ukończysz to wejdziesz ,na pewno powtarzałeś inne misje i nie możesz przy wcześniejszych wejść a jak ta misje (założymy się?) ukończysz jeszcze raz to spróbuj wejść.Dziwne wiem ale wejść się da :) A jak mi nie wierzysz nakręcę filmik jak gram i Ci to pokaze.
Powtórz misje (Założymy się ? ) i po niej nie powtarzaj żadnych misji i jedz do domu Leo Galante i będziesz mógł wejść do jego Willi.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
w tym DLC odkrywamy drogę której nie było.Czyli droga do tamy. W kolejnym DLC może zobaczymy że Empire Bay było jedną wyspą...za ten czas co vito był w pace wybudowali drogę i zrównali z ziemia.
@up: Dziwne. Czy oprócz parkingu, garażu kolejowego i posiadłości Galante (nie mam pojęcia jak tam wejść) jest jeszcze jakaś lokacja, do której można wejść?
Dziś Cenega wydała pakiet dodatków. Nie wiem tylko, gdzie go można kupić, bo na pewno nie na Steamie. Na stronie Empiku piszą, że produkt będzie dostępny jutro. W sklepie Cenegi kosztuje 7 dych.
Dziś Cenega wydała pakiet dodatków. Nie wiem tylko, gdzie go można kupić, bo na pewno nie na Steamie. Na stronie Empiku piszą, że produkt będzie dostępny jutro. W sklepie Cenegi kosztuje 7 dych.
a jeśli posiadasz już jakieś DLC, to nie będzie Ci działal, więc nie kupuj jak narazie.
zakonczenie trzyma w napieciu i raczej niezostanie zakonczone . Swoja droga mogliby zrobic cos nowego :D nie zadno DLC z zakonczeniem tylko po kilku miesiacach od premiery na glownej stronie Mafi 2 filmik damy na to 10 minutowy co sie stalo pozniej :) wiem niemozliwe ale dobre by to bylo (wkoncu moge zaryzykowac stwierdzeniem ze kazdy ma internet /dostep wiec niebyloby o co sie oburzac ) :) a co do ostatniego DLC to moim zdaniem tymi slowami zapowiedzieli Mafie 3 no bo chyba niezostawia niewyjasnionego wątku ? Mniejsza z Joe ale co z Vito ? wkoncu glowny bohater ..
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko! -Trzeba było myslec o żonie wczesniej