Mafia 2 Joe's Adventure

@up: Zobacz sobie na stronie głównej. Trzeci news od góry.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
zawodowiec napisał(a):
Skąd wiesz?

Ja się czasami zastanawiam po co piszę te newsy... :roll:

On topic
Nie miałem jeszcze okazji zagrać w Joe's Adventures, pomimo że mam tę grę. Jak to jest możliwe?
Otóż kupiłem sobie dodatek na PlayStation Store za 7,99 €. Pobrałem, zainstalowałem i niszto - lista trofeów do JA jest widoczna, gra jest zainstalowana na konsoli ale w menu głównym Mafii II nie ma pozycji Joe's Adventures.

Nie wiem co jest, ale straciłem już 10,50 € na Mafii II. Najpierw Vegas Pack, który nie pasował do mojej wersji Mafii II, a teraz Joe's Adventures. Wysłałem maila do obsługi klienta PlayStation Store ale nie dostałem od nich żadnej odpowiedzi, no bo po co?
Obrazek

Normalnie tak mnie ta Mafia II już wkurwia, że nie chcę już słyszeć o tym chłamie. Najpierw skroili grę, nie wykorzystali potencjału gry, nie dali porządnego zakończenia, później puścili lipne dodatki i jeszcze mnie się trafiło tak, że mnie dwa razy "okradli"... Mafii II nie tknąłem od września (nie licząc sprawdzenia JA, które miało miejsce parę dni temu) i prędko nie tknę.
Obrazek
Bo dodatek ma być odblokowany na Steamie w polsce 3 grudnia, i popytaj się na forach może źle zainstalowałeś. i ten dodatek jest tylko na PC i Xbox360.

ludzie wchodźcie na gry online co?.

Jak kupujecie gry czy tam DLC to sprawdzajcie co kupujecie a nie ktoś zobaczy że na steam jest Vegas Pack i to od razu kupi, a później narzeka że go oszukali.
To może Ty byś wszedł na fora i zobaczył, że Joe's Adventures jest zarówno dostępne na PC, X360 jak i na PS3... Steam nie ma akurat tu nic do rzeczy.
I narzekam, bo po dogłębnym przeanalizowaniu opisu produktu, wymagań, itp na PS Store, wyszło na to, że mogę pobrać dodatek bez żadnych problemów. A instalacja na PS3 przechodzi bezproblemowo, coś musi być nie tak z dodatkiem.
Obrazek
Nie wiem, jak ten news mógł umknąć mojej uwadze ;)
Jeśli to faktycznie ostatni DLC, to czuję zdecydowany niedosyt ze względu na brak Freeride.
Żeby wam udowodnić ,że można się dostać do domu Leo Galante nagrałem krótki filmik.Sorry za jakość ale gram na xboxie i użylem aparatu cyfrowego do nagrania tego filmiku.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Streetovs napisał(a):
Bo dodatek ma być odblokowany na Steamie w polsce 3 grudnia

Mimo wszystko mając cd-key można było grać w JA od jego wyjścia. Dostępność w sklepie nic do tego nie ma. A tym bardziej dostępność w sklepie wersji PC a możliwość grania na PS3.

zawodowiec napisał(a):
Jeśli to faktycznie ostatni DLC, to czuję zdecydowany niedosyt ze względu na brak Freeride.

Brak freeride? Po skończeniu zadań w JA możesz jeździć ile chcesz.
bona21 napisał(a):
Powtórz misje (Założymy się ? ) i po niej nie powtarzaj żadnych misji i jedz do domu Leo Galante i będziesz mógł wejść do jego Willi.

Jest może możliwość, aby tak odblokować stacje metra?
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
ProMil---->Chyba stacji metra nie da się tak odblokować , próbowałem pare razy ale nic z tego.
@bona21: Trzeba było tak od razu. Nie mówiłeś, że do willi można się dostać tylko od tyłu. Teraz działa.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
bona21 napisał(a):
Żeby wam udowodnić ,że można się dostać do domu Leo Galante nagrałem krótki filmik.Sorry za jakość ale gram na xboxie i użylem aparatu cyfrowego do nagrania tego filmiku.

Moja brama jest trochę solidniejsza...
jimmen17---> powtórz misje "Założymy się?" albo "Arena Żeli" i po tych misjach powinno dać się wejść do Willi Leo Galante.
Ma ktoś jakiś pomysł, czemu w Joe Adventures, nie mam możliwości kupna malowań oraz 3 poziomu tuningu? (wersja Xbox 360)
WitoldGTR----> wydaje mi się ,że musimy posiadać Jimmy's Vendetta i dopiero wtedy będziemy mogli tuningować auta.Ale później napisze do Elizabeth z tym zapytaniem bo też mnie ciekawi dlaczego na xboxie nie można tuningować do 3 stopnia.
bona21 napisał(a):
jimmen17---> powtórz misje "Założymy się?" albo "Arena Żeli" i po tych misjach powinno dać się wejść do Willi Leo Galante.

Należy Ci się duże piwo, towarzyszu ;d