Mafia 2 Joe's Adventure

Ale obsługiwane jest to JA które kupiłeś przez steam? Nie ma problemów? Bo ja mafie 2 kupiłem normalnie w sklepie i wszystko mam połączone ze steamem. Będzie działał ten dodatek kupiony na Virgin?
Cała Mafia II i wszystkie DLC są obsługiwane wyłącznie przez Steam. Mi działa, kilku innym osobom też działa.
A jest w grze ta skórzana kurtka joe? z hawajską koszulą? pytam tych którzy już przeszli dodatek
Marcinpyc---> niestety chyba nie znajdziemy tej hawajskiej koszuli w zadnym sklepie w Joe's Adventure.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Ten DLC to kolejny arcade'owy gniot, misje na punkty i na czas. Podobno miała być 'fabuła'... aha, dwie cut-scenki... Nawet nie mam zamiaru przechodzić do końca tego DLC. Uninstall po 1,5 godz. gry, tak samo jak JV.
po 1,5 godzinie odinstalowałeś to czemu oceniasz cale DLC? nie ma 2 jest więcej. Ale z tego co widzę na YT to nawet dobre to. Wydaje mi się co by teraz nie wyszło to i tak przez fanów zostanie zmieszane z błotem. ;-)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Pod koniec jest jeszcze sporo cut scenek
Ludzie, OCENIAJCIE DODATEK JAK GO PRZEJDZIECIE bo posty typu "arcadowy gniot odinstalowałem po 1,5h" możecie sobie w cztery litery wsadzić.
WhatTheFaik ---> grałes przez 1,5h i powiedz mi ile zagrałeś tam misji i co mogłeś zobaczyć przez taki krotki czas grania w ten DLC?Nie możesz oceniać DLC Joe's Adventure po 1,5h grania.Na pewno w dużo misji jeszcze nie zagrałeś ,misje w "JA" są naprawdę ciekawe warto zobaczyć co jest dalej masz dużo nowych lokacji do których możesz się dostać podczas misji i nie tylko.
Moim zdaniem ten dodatek jest dobry może dużo do głównej fabuły Mafii 2 nie wprowadza ale są ciekawe misje i bardzo fajne nowe lokacje.
Dokładnie tak, myślę, że dodatek znacznie lepszy, aniżeli Jimmy's Vendetta. To o czym wspomniał bona: misje ciekawsze od tych z poprzedniego dodatku, do tego dodali kilka naprawdę fajnie zrobionych lokacji. Ode mnie jeszcze plusik za bohatera, bo polubiłem Joego, więc z przyjemnością mi się nim sterowało. Minus dałbym tylko za dość małą ilość cutscenek. A ogólnie myślę, że DLC to DLC, nie ma co wymagać jakiejś niesamowitej długości, czy też jakiejś świetnie rozwiniętej fabuły. Miał nam dać kilka dodatkowych godzin zabawy i myślę, że dał, nie było źle, chociaż mogło być zdecydowanie lepiej. Tyle ode mnie.
Dokładnie tak. Ten dodatek przyniósł mi dużo zabawy i uważam, że jest lepszy niż Jimmy's Vendetta. Powiem tylko, że mogliby zrobić więcej misji fabularnych, więcej misji w zimie, więcej lokacji (np. supermarket, burdel) i dodać kurtkę z hawajską koszulą. Tak jak kolega wyżej, również polubiłem Joe'go.

Czy oprócz parkingu i magazynu są jeszcze jakieś dodatkowe lokacje?
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Albert302----> mozesz sie dostac jeszcze do Willi Leo Galante :D
A wracając do tej kurtki to widać było np. tu http://www.youtube.com/watch?v=SQU4baTtgb4 i jakoś tam jest to nie rozumiem dlaczego jej nie ma (może gdzieś jest)
Na jednej Cut scence (chyba w ostatniej misji) tez jest Joe ubrany w ta koszule ,lecz chyba nie znajdziemy jej nigdzie .
Sprawdzałem i nie mogę wejść do posiadłości Leo Galante.
Obrazek
L.A. - the city of crimes