Mafia 2 Joe's Adventure

No po prostu jedź. Zakręty bierz szerokim łukiem, zamiast deptać hamulec odpuść gaz na chwilę. I zależy jaką porę dnia wylosowałeś, najlepiej jechać po suchym.
Jak to, nie ma skórki z hawajską koszulą i szelkami joego? ;O No to skandal jest .... A NA STEAMIE NADAL NIE MA ;C
Nie mówiłem, że nie ma. Może jak się przejdzie JA, to się ją odblokuje.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
mr_m napisał(a):
tylko na koniec nie próbujcie wjeżdżać do warsztatu; trzeba wjechać na podwórko.

Wielkie dzięki :) Już rozumiem czemu ta misja mi się nie udawała, ciągle wjeżdzałem do warsztatu :D
Let the good times roll
a o co chodzi w misji "IN THE SHADOW" mam Steal a cap po wejściu do misji nic mam rzadnych punktów orientacjnych itp
wiem ze cos mam ukrasć i jechac chyba do domu rozpusty,
Nauka angielskiego by się przydała
masz porostu ukraść dowolną taksówkę
albo włącz sobie język polski.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Czy możecie mi powiedzieć gdzie jest to countryside i czy będzie się tam odbywać jakaś misja. Chyba, że za countryside przyjęliście tamę.
mój kumpel ma oryginalną mafie II a ściąga właśnie ten dodatek, ale styka się z problemem bo boi się że go zbanują za nielegalne posiadanie gry, jest to możliwe?
Własnie przeszedłęm DLC z Joe, napewno jest lepszy niz poprzedni DLC, największe minusy to durne misje zrecznosciowe niemające nic wspólnego z grą fabularną, 90% misji polega na pojedz ,zabij, wróć ,niekóre misje przechodzi sie w 3-4minuty, brak scenke które sa moim zdaniem esencją gry,
z dodatku jedyne fajne misje to pierwsza, supermarket, klub Go-Go, Metro( zadnej scenki )
Niewiem co za nieudaczniki lenie, tworzyle ten dodatek, który przypomna bardziej rozpieduchy z GTA niz fabule z mafii, z MAfii 2 wywalaiłbym pierwszą misje z wojną i więzienie ktore jest tak nudne ze gółowa małą, a w ich miejsce wrzucial misje z joe, i dodał ze 2-3 misje które niewoszą nic do fabuły ale ukazują charakter i życie gangsterskie w Emper bay. np:
- napad na samochód pancerny fajny poscig strzelanine na autostradzie ( gracz by strzelał a pc jechal)
- oklepanie kapusia,klawisza czy cos, albo zabicie jakies skorumpowanego sedziego na polu golfowym
- Otrucie lub osłabienie np koni lub psów na wyscigach misja jako stajenny Vito otrówa lub mataczy ,a joe obstawia
- nastraszenie skorumpwoanie sedziego na meczu basebola ,stadion jest.
- w miescie tez jest koscił taki sam prawei jak w 1 zero miesji z nim ,

DLC joe było by 100 lepsze gdyby wywalic polowe misji zrecznosciwoe a do reszty dorobic scenki.
Streetovs napisał(a):
mój kumpel ma oryginalną mafie II a ściąga właśnie ten dodatek, ale styka się z problemem bo boi się że go zbanują za nielegalne posiadanie gry, jest to możliwe?

Oczywiście, że nie. W grze nie ma multi, a VAC banuje tylko jak się czituje w multi, a Valve ci nie wykryje, że masz jakieś niekupione DLC .
Ale żeby ci DLC działało musisz Cukierka mieć, jak tego cukierka wgrasz to steam już nie jest wymagany by włączyć grę
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
Ja się wciąż pytam, czy w JA da się zdobyć kurtkę Joe'go z koszulą w kwiatki?
Obrazek
A w domu nie ma?...mi sie podoba ostatnia misja i supermarket :mrgreen:
Nie, w domu nie ma i kupić też nie można, dlatego się pytam. A ty masz ją w domu?
Obrazek
No to kupiłem na pc, wszystko ładnie śmiga. Jestem w 4 misji narazie wszystko mi się podoba.
http://virginmedia.gamesplanet.com/prod ... ory_id=13#
pod tym linkiem możecie kupić JA bez czekania na łaskę Cenegi.