Mafia 2 Joe's Adventure

marcinpyc napisał(a):
Na JA będziemy musieli pewnie poczekać do któreśnastego grudnia bo wypuszczą to najprawdopodobniej równo z tym pakietem dodatków. Innymi słowy robią nas w ch.... :evil:

Dla Cenegi jest to podwójny zysk:
1. Dużo ludzi kupiło już JV. Jednakże, aby zagrać w JA będą musieli kupić cały pakiet dodatków, w tym również po raz drugi zapłacić za JV (w niższej cenie, ale zawsze).
2. Sporo ludzi nie chce wydawać kasy na pojedyncze DLC, dlatego wydanie wszystkiego razem po niższej cenie zachęci ich do kupna.

Strata może być jedna - z przyczyn opisanych w pkt. 1. część osób może nie życzyć sobie bycia robionym w ch**a, dlatego obrazi się na Cenegę i nie kupi pakietu dodatków. Jakkolwiek takich osób będzie bardzo mało, bo każdy będzie chciał zagrać w JA.

Robienie takich akcji moim zdaniem zniechęca ludzi do kupowania gier i stwarza naturalny popyt na piractwo.
Jakby co, to po za pierwszymi dwoma misjami są jeszcze cutscenki, ale większość bardzo krótkich. Fabuła jest tak niewykorzystana, że aż się płakać chce. Końcówka nawet fajna, ale odbiega od początkowego założenia, bo w końcu Joe nic nie zrobił, aby pomóc Vito wyjść z paki.
Pamiętacie taki screen z Joe gdy ciągną jakieś ciało

Nie spoiluj //dosia92
Panowie sorry za OT ale musze to napisac.Darek331 prosze nie ujawniaj ciekawostek z misjii w ''JA'' a jesli chcesz ujawniac to uzyj spoiler.Tak psujesz innym zabawe!!!
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Mam takie małe pytanko,a konkretnie:czy w "JA" jest metro bądź taksówka?
Obrazek
Na czas misji tylko wchodzisz do metra, co do taksówki - prowadzisz w jednej misji, musisz zawieźć takiego gościa.
widziałem filmiki na YT z tego dodatku i na górze w rogu jest jakiś czas co on oznacza?, bo jeśli to jest czas aby dojechać do celu to się w******e.
To jest czas na wykonanie zadania, nie ma go tylko w misjach fabularnych.
No dodatek ukończyłem, generalnie może być, jednak oczekiwałem czegoś lepszego. Jednak mam takie pytania:
-czy jest możliwość tuningu samochodów do 3 poziomu?
-gdzie znaleźć ten oryginalny ciuszek Joe? Na trailerze go widać, a w grze go nie znalazłem.
Chciałem się pobawić tuningiem z tym nowym autkiem,a tu hovno.
Dodali cokolwiek co miało być a nie ma? Nie chce mi się wymieniać przykładów, wiecie ocb.....jest jakiś freeride z nowymi elementami? Czy dalej taka wiejska kupa i trzeba poczekać kilka lat na mody?
http://www.Counter-Strike.PL
Czekać na mody.
Obrazek

Ktoś mówił, że napisał do cenegi w sprawie wydanie tego JA. W każdym razie dostałeś może odp?

POSTY POŁĄCZONE

Joe's Adventures is not available yet on Steam in the Czech Republic and Poland. I don't have a date yet for release, but I'll update you when I get more info.
Oto odpowiedź pracownika 2k games. xD Zabawna sprawa. Sami nie wiedzą czemu JA jest u nas nieobecne...

Na tym forum obowiązuje regulamin, edytuj posty //dosia92
Nie posiadamy jeszcze pełnych informacji dotyczących zagadnienia, o które
Pan pyta. Prosimy śledzić informacje na stronie http://www.cenega.pl

Pozdrawiam
--
Specjalista ds. Obsługi Klienta
Cenega Poland Sp. z o.o.
http://www.cenega.pl/pomoc/

Nie ma to jak pełne wyczerpanie tematu i odpowiedź na dręczące mnie i wszystkich pytanie.
Co jest z JA.
Kozacki jest ten dodatek, 100X lepszy niz JV. Misje sa boskie :mrgreen: