Paziu napisał(a):
Mnie w dzisiejszych czasach drażnią te textury budynków. Strasznie słabej jakości.
A ja Wam powiem że... jak dla mnie ta gra jest kwintesencją tego co powstało w tamtych czasach, gra w konkursie prowadzonym przez program telewizyjny "Hyper" wygrała pod kątem grafiki. Ale gdyby był to konkurs ogólny, żadna, ale to żadna gra z tą nie miała by szans. Gra która przenosi nas w lata kiedy świat gangsterski, świat mafii w której jeden jej członek jest niczym brat dla drugiego, i oddał by za niego życie, zasługuje na to by mówić o niej to, co najlepsze. Do dziś gra urzeka mnie swoją fabułą, znam ją bardzo dobrze, grafika budzi u mnie szacunek dla ludzi którzy tą grę stworzyli. A my, gracze którzy doceniamy to wszystko stworzyliśmy cały ogrom dodatków, modów, pathów itp, żeby gra sprawiała nam jeszcze większą przyjemność...
Bo powiedzmy sobie szczerze czy lepszy jest Need for Speed Most Wanted, czy Mafia, z dodatkiem padającego śniegu, ośnieżonych aut, i asfaltu przedzielonego białymi pasami śniegu który nie został rozjechany. W zimowy wieczór, z gorącą czekoladą ?
Say Hello, to Mr. Tommy †