Ciekawostki

W więzieniu są także !
>>>xPL4Y3Rx on YouTube<<<
Jeszcze jedna ciekawostka ode mnie:
#: Kiedy w dokach pojedziemy dalej niż biuro Dereka tzn. Aż do torów, będzie widać jak żuraw ładuje kontenery na statek.
Obrazek
@majkool, fakt, sam włączyłem teraz sdsunpackera i znalazłem różne zakończenia... i to spolsczone... A nawet początek DLC z Jimmy'm.

Bardziej bug niż ciekawostka, ale zawsze cos ;-) : Na początku dziesiątej misji, jeśli po drodze kupimy jakieś nowe ubranko, pojawia się "nowy" (również czerwony) cel misji: "Wracaj do Sokoła" :D.

edit: Jeszcze cosik z dziewiątej: gdy ludzie Clemente nakryją nas w rzeźni, zobaczymy animację, w której Balls & Beans dostają kulkę.
@UP
Apropo rzeźni którą właśnie przechodzę w poszukiwaniu pisemek ;p Jechałem za Lucą który nagle wjechał w wóz policyjny. Zatrzymał się, funkcjonariusze oczywiście wyskoczyli do niego z bronią, wywalili go z auta i jak go chcieli aresztować to Luca wyciągnął łapówkę ;) Niestety mimo wszystko misja nieudana: "Luca nie dotarł do celu"
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Przechadzając się po mieście zauważyłem ciekawą rezydencję która jest ogrodzona murem i bramą (której niestety nie można otworzyć samochodem). Sprytnie podstawiłem samochód pod sam mur żeby chociaż zajrzeć jak to tam wygląda i jeżeli mi się nie zdawało to owa rezydencja nie była pusta w środku.
Wydaje mi się że może być to dom jednego z bohaterów w nadchodzących DLC.

Miejsce zaznaczyłem na mapie, nie mam zdjęć bo grałem na X360 stąd też moja prośba do pecetowych graczy żeby to obcykali i dali znać czy się myliłem. :mrgreen:
http://i37.tinypic.com/vo7pxl.jpg
To posiadłość Leo Galante,nie jest pusta w środku gdyż dzieje się tam jedna misja ;-)
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Jedyne co będziesz mógł zwiedzić w tej rezydencji, a raczej głębiej w nią wejść to szafa Leo'a :)
Rezydencja niczego sobie, ale jak dla mnie to zbyt wielka posiadłość jeżeli miałaby być dla Vita.

Rezydencja może być także Dona, tylko nie pamiętam w jakim miejscu się ona znajduje.
Ta rezydencja to rezydencja Dona Clemente. Jeśli nie zdążysz zabić go w pościgu on wjeżdża do domu i jest koniec misji.
SonnyCorleone napisał(a):
Ta rezydencja to rezydencja Dona Clemente. Jeśli nie zdążysz zabić go w pościgu on wjeżdża do domu i jest koniec misji.

Wow,nie wiedziałem że Clemente tam jedzie,chyba przejdę jeszcze raz tą misje.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
A w której to misji było dokładnie?
Rozdział 10 - Obsługa hotelowa. Pościg za Alberto Clemente.
Gecon napisał(a):
Jedyne co będziesz mógł zwiedzić w tej rezydencji, a raczej głębiej w nią wejść to szafa Leo'a :)

To znaczy?
Jeżeli będziesz w misji, w której będzie trzeba ostrzec Leo przed Henrym, to sam zobaczysz.
na wstepie witam wszystkich, to mój pierwszy post. Taka mała niechlujność ze strony programisty przy " kastrowaniu " gry. W autopedii mamy 36 samochodów a w statystykach mam już 42. Jeśli się mylę i gra w statystykach nalicza inaczej to proszę mnie wyprowadzić z błędu. Pozdro.
Nie wiem, czy ktoś już na to wpadł ale misję gdzie trzeba ukraść znaczki paliwowe czy coś potrafię zrobić bez pojawiającej się policji.

Trzeba ogłuszyć wszystkich w środku (przy jednym jest pleyboy), nastepnie trzeba poszukać niebieskich drzwi, które prowadzą do piwnicy, tam w którychś drzwiach można wyłączyć alarm przy sejfie, przy sejfie lampka nie będzie migać, można spokojnie go odtworzyć itp, wziąć co trzeba i wyjść. :-)