Ciekawostki

Podmieniłem jeden z modelów Jimmy'ego na strój z vegas pack :-) . Wszafie pojawiły się ubrania ze wszystkich DLC :-D . Jest tylko jeden minus. W tych strojach jest nieotexturowana głowa Vito :-> .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
Chyba nigdzie tego nie było więc napisze. W dodatku Jimmy's Vendetta w ostatniej misji do willi możemy dostać się na dwa sposoby,Główną bramą oraz furtką na tyłach domu.
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
W Willi sędzi Hillwooda Jimmy jest Jezusem i chodzi po wodzie i nie tonie :) - W takim stawie.
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
O jak elegancko Joe opiera się o powietrze ; d

Obrazek
Ej Słuchaj a skąd masz takie ubranie ?
DLC, które dostaje sie przy kupnie gry w preorderze.
No właśnie ; )
Jeszce jedna ciekawostka mianowicie: gdy w rozdziałach 1-6 w mieszkaniu Joe, a dokładniej na klatce schodowej wyjrzymy przez okno zobaczymy, że podwórko jest ani trochę nie ośnierzone, a śniegu nie ma na na schodach ewakuacyjnych itp. jakby było wyciągnięte z rozdziałów z letnią pogodą.
Obrazek
Wybaczcie jeżeli się powtórzę ale całego wątku z tego powodu nie będę czytał :P
W knajpach w music boxach możemy posłuchać muzyczki z pierwszej części Mafia.
Gdy w rozdziale 7 idziemy do Joe to możemy pójść do Domu Franczeski tam gdzie mieszkała Mama Vito i będzie przerywnik filmowy
Mam łatwy sposób na załatwienie Dereka. Normalnie, gdy wchodzimy do hangaru gdzie ukrył się Derek, to drzwi się zamykają i zaczyna się ostra akcja (bynajmniej dla mnie :lol: ).

Ale przechytrzyłem programistów...

Trzeba koniecznie znaleźć Schuberta Truck i powoli wjeżdżać do hangaru. W momencie gdy ciało Vita (powiedzmy, że kabina Schuberta) będzie się znajdowało w hangarze, drzwi hangaru się opuszczą ale zatrzymają się na dachu kabiny. Wtedy należy bezzwłocznie wrzucić na wsteczny i odjechać od hangaru, bo od tej chwili zaczyna się impreza w hangarze (czyt. zaczynają do Ciebie strzelać).

Od tej chwili można już się czaić za przeszkodami i spokojnie zabijać kolejnych ziomali Dereka. UWAGA: Vito nie będzie mógł wejść do hangaru, gdyż pojawi się niewidzialna ściana przy wejściu. Więc będziecie musieli wybijać gostków z różnych miejsc. Dereka można zabić z zewnątrz hangaru (strzelając bądź rzucając w niego granatami czy Mołotowami), jak pozostałych typków. Gdy już Derek będzie sztywny i trzeba będzie wrócić po pieniądze z jego biura, trzeba będzie ponownie wrócić do Schuberta i wjechać do hangaru (inaczej Vito nie przejdzie przez tę ścianę).

Voilà :->
Obrazek
@up a jeszcze prościej po prostu szybko wbiec na górę i rozwalić Dereka. Wtedy te sypiące się typy się nie zrespią bo nie będzie kiedy i żadnej wielkiej jatki nie będzie, góra kilku gości i derek do rozwalenia na górze. Prościzna :D
http://www.Counter-Strike.PL
Widziałem, że pisaliście już o tej ciężarówce z napisem 3 miast Lost Heaven, Empire Bay i to trzecie (na ciężarówce 2 to w środku) to jest Brno jet to miasto w Czechach. Chyba stamtąd pochądzą wykonawcy gry. Jak było to sory.
Nie wiem Czy już było Czy nie ,ale Jak jedziemy jakimkolwiek samochodem i hamujemy to wydech robi się fioletowy :)
@up kiedy hamujesz dym z wydechu zabarwia się od świateł, które się zapalają...i dla mnie bliżej mu do różu :D
http://www.Counter-Strike.PL
Gdy w rozdziale 2 idziemy do mamy w tym wojskowym płaszczy to można coś zrobić aby go mieć