Ciekawostki

Na początku gry rzeczywiście przewinął mi się znany utwór z jedyneczki. Widać dalej był w modzie :P
Może was tu nie zaskoczę ale czy wiecie, że można po autach chodzić? ;-)

Może cie tu zaskoczę, ale czy wiesz że mam coś takiego jak "Przyznaj ostrzeżenie" ?
Odpowiadaj sensownie i na temat to będzie dobrze. - Cukier
Obrazek
woooooooooooooooooooooow, nigdy tego nie odkryłem, dziięęęki. :-?

j.w - Cukier
Obrazek
Czy można w jakikolwiek sposób kupować samochody? Np. w salonie?

EDIT\: Czy tylko w Potomaca Indian da się tak stuningować jak w misji "Dzikusy"?
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Dołączam się do pytania bo ja także szukałem ale niestety nie znalazłem a w zapowiedziach było że będzie można !
>>>xPL4Y3Rx on YouTube<<<
Ja tego Potomac'a sobie zawinąłem do garażu (tego z misji) A próbowałem stuningować takiego "z ulicy" to nie mogłem stuningować , ale w wyglądzie sie nie zmienił :(

P.S Samochódów, ani domów kupować NIE można.
Obrazek
A ja mojego Pontiaczka zapomniałem odprowadzić do garażu i wcięło go po zawiezieniu czerwonej wyścigówki do doków.

Ponadto istnieje bardzo fajne auto, a raczej limuzyna "Lassiter Seria 75 Hollywood". Jest dłuższa od innych i posiada dwustronne siedzenia na tyle :D
lol
Podczas deszczu w samochodach pracują wycieraczki

Obrazek
"Człowiek, który chce zbyt dużo od życia ryzykuje, że straci absolutnie wszystko. Natomiast człowiek który zbyt mało chce, może w ogóle nic nie dostać."
A ja właśnie jestem po niemiłym incydencie, ponieważ przed wyjazdem na misję zakupiłem sobie ekskluzywny garnitur. Akurat cena mi się nie spodobała i jakoś tak przypadkiem mi jedna ręka wyjęła pistolet, druga obrobiła kasę :D

Jak niektórzy wiedzą, po jednej misji wychodzimy cali w gównie, więc musiałem się przebrać. Wracam do sklepu kupić coś nowego, a tu mnie zgarnia mnie policja w sklepie :D Rzeczywiście potem są przesłuchania po kradzieży. Uważajcie zatem ;p
lol
Panowie mam fajny smaczek..W rozdziale 11 (Wymeldowanie).Jak jedziemy juz z Leo Galante to mowi ze jedzie pierwszym pociagiem do Lost Heaven.Ciekawe po co?Moze chcial odwiedzic po drodze do europy starego kumpla Salieriego :-P
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Na ciężarówce widnieją trzy nazwy miast: znane Lost Heaven, Empire Bay i trzecie - miasto z Mafii III?

Obrazek
Quatrox napisał(a):
Na ciężarówce widnieją trzy nazwy miast: znane Lost Heaven, Empire Bay i trzecie - miasto z Mafii III?

Obrazek

Z majkoolem rozmawialiśmy o tym z 3 dni temu :)
Na tej ciężarówce z rybą widnieje tam inne miasto.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Takie pytanie mam . Czy ta gra ma różne zakończenia . W dziale pytania i odpowiedzi pisało że są 4 ja narazie widziałem tylko jedno i to samo na you tube itd.
FAQ chyba nikomu się nie chce poprawić, bo jest sprzed roku. Zamiast pisząc datę, może byście uaktualnili?

Mafia ma jedno zakończenie.
lol
A teraz moje ciekawostki:
1) powtarza się problem znany w Mafii I - jedna osoba wychodzi z auta, a wsiada zupełnie inna
2) w Mafii II w przeciwieństwie do Mafii I w autach cywilnych (nie w radiowozach) mogą jeździć po 2, 3 osoby
3) po mieście chodząc można spotkać znajome osoby - osobiście spotkałem jedną z panienek Joe (tą rudą)
4) w jednej z misji (sorry, zapomniałem :() gdy jesteśmy w mieszkaniu Joe kiedy on zaprosił "panie do towarzystwa" ta ruda siedzi w wannie w butach i bieliźnie
5) czasami się zdarza, że osoby pakujące lub wychodzące z samochodu wrzucają graty do bagażnika
6) gdy próbowałem otworzyć cudzy samochód właściciel podbiegł i zaczął mnie atakować
Obrazek