Ciekawostki

Znalazłem fajną ciekawostkę,w grze można czasami spotkać ciężarówkę wojskową GAI 353(czy jakoś tak),oto screen:

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2ni1mxu&s=4
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
michciu96 napisał(a):
3) po mieście chodząc można spotkać znajome osoby - osobiście spotkałem jedną z panienek Joe (tą rudą)

Tych rudych lasek to jest z 15 000 w całym mieście xdd także to nie jest ta którą znasz od Joe, to jej siostra bliźniaczka numer.... :D
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Tych rudych lasek to jest z 15 000 w całym mieście xdd także to nie jest ta którą znasz od Joe, to jej siostra bliźniaczka numer.... :D

Poniekąd masz racje, ale jednak ta wyglądała dopiekanie jak tamta i więcej takich nie znalazłem.

Nasunęła mi się ciekawostka:
W jednej z pierwszych misji jak wychodzimy z domu to ta feralna ruda laska xD wali autem w takiego menela. Bijemy się z gościem a potem rudzielec daje nam buzi po czym...odchodzi zostawiając samochód
Obrazek
michciu96 - To nie było tak, że ona wali w niego. Ten cwaniaczek jechał za nią, a ona nagle zahamowała i on w nią walnął i się koleś wkurzył. Wtedy my dajemy mu po mordzie, a laska normalnie odjeżdża swoim autem (tym bliższym ulicy). A ty michciu musisz mieć jakiegoś buga :)
Obrazek
michciu96 napisał(a):
Nasunęła mi się ciekawostka:
W jednej z pierwszych misji jak wychodzimy z domu to ta feralna ruda laska xD wali autem w takiego menela. Bijemy się z gościem a potem rudzielec daje nam buzi po czym...odchodzi zostawiając samochód

Po pierwsze to nie ona a ten twój menel wali w nią autem a po drugie to nie daje mu buziaka i jedzie swoim samochodem !

edit.@Pan Pawel - Wyprzedziłeś mnie ;-)
>>>xPL4Y3Rx on YouTube<<<
xPL4Y3Rx
Kolego, nie mówiąc obraźliwie czytaj ze zrozumieniem a dopiero potem się wymądrzaj. Wyraźnie napisałem że "rudzielec daje NAM buziaka" czyli Vito.

Pan Paweł
Tak, to może bug. Jest ich sporo w grze ale nie będziemy ich tutaj wymieniać bo to zły temat. Masz racje, zwracam honory - to menel walnął w rudzielca ;)
Obrazek
@michciu96
Ja wiedziałem od początku że Tobie chodzi o Vito ale pomyliłem się w sprawie że daje buziaka bo tego na cutscence nie zauważyłem ale dla pewności zagrałem jeszcze raz i widać że się pomyliłem :oops: ale w sprawie tej kto kogo walnął autem to miałem racje ! Więc już się dalej nie kłóćmy. Pozdrawiam
>>>xPL4Y3Rx on YouTube<<<
Panowie wiecie ze w tej misjii co trzeba poinforowac Leo ze Henry chce go zabic sa dwa zakonczenia.Jedno jest ze przez balkon uciekniecie z Leo,a druga to Henry nas zobaczy pojdziemy do kuchni Henry powie ze nie ma wyboru musi Leo zabic i Vito wychodzi za drzwi i pochwili slychac strzaly wychodzi Henry i mowie Vito wisisz mi solidna przysluge,a pochwili Vito zauwaza Leo ktory sobie pije whiskey i pochwili Leo mowi zabierz mnie na dworzec zanim twoj kumpel sie rozmysli. :-P :-P :-P
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Pan Pawel napisał(a):
michciu96 - To nie było tak, że ona wali w niego. Ten cwaniaczek jechał za nią, a ona nagle zahamowała i on w nią walnął i się koleś wkurzył. Wtedy my dajemy mu po mordzie, a laska normalnie odjeżdża swoim autem (tym bliższym ulicy). A ty michciu musisz mieć jakiegoś buga :)

Kurtyna , ja chyba jestem jakiś nie normalny, ja go od razu zdjąłem z Shot Guna ( czy cokolwiek to jest :D )

Czy to oznacza , że jestem inny?
Tak, to oznacza że jesteś kretynem.
ciuciu

Większą przyjemność sprawiłoby ci zlanie tego gostka, a nie jego odstrzelenie.
Choć fakt każdy twardy mafiozo nie brudzi sobie dłoni jakimiś śmieciami i od razu wyciąga broń.

Poza tym z tymi nazwami miast na ciężarówkach to dość ciekawa ciekawostka.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Sorka za OT , ale co pisze na tej ciężarówce z miastami bo się doczytać nie umiem :-/ .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
bona21 napisał(a):
Panowie wiecie ze w tej misjii co trzeba poinforowac Leo ze Henry chce go zabic sa dwa zakonczenia.

Są trzy zakończenia tej misji, a ogólnie mamy 5 możliwości.

1) Wyjść na spotkanie z Henrym
2) Schować się pod łóżko
3) Schować się pod prysznicem - to jest trzecie zakończenie (ale pokaże nam, że misja nieudana)
4) Schować się do szafy - najśmieszniejsze sytuacja (polecam) :mrgreen:
5) Użycie prześcieradeł z kosza na pranie i ucieknięcie przez balkon
Można jeszcze zaczekać, aż Henry pójdzie na pokoje w tedy zbiegamy głównymi schodami, zabijamy po cichu gościa w drzwiach i wsiadamy do auta.
Obrazek
Dodam tylko, że za opcje
wojtas022 napisał(a):
5) Użycie prześcieradeł z kosza na pranie i ucieknięcie przez balkon

dostajemy wykonanie achivmentu:
"Pobudka"-Pomóż Leo wydostać się z tarapatów, nie będąc złapanym.