Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Jakaś postać jakiegoś amerykańskiego serialu (CSI albo coś w tym stylu). Brak ramki. Wygląda jakby fragment jakiegoś większego zdjęcia. Nic szczególnego 5/10
Obrazek
To coś wygląda jak jakieś owłosione pudełko na nogach :-) . Daję 7/10, lepsza była wakacyjna budka.
Obrazek
Zmiana nastąpiła w avatarze Mikrusa, zamiast polskiego auta pojawiło się amerykańskie. To jest chyba ten z filmu "Nieustraszony". Fajne ujęcie, 8/10
GIENEK!!! :D Miszczu od razu mogę dać 10/10 stary! Avatar bomba! :P
Obrazek
Zgaduję że słynny Assasyn, gdyby nie to że lubię tę serię to byś nie dostał 8.5/10 :P
Obrazek
Agent z jakiegoś amerykańskiego serialu. Wygląda jakby wycięte ze zdjęcia. Nie ma ramki. Nie podoba mi się, daję 4,5/10
EDDIE!!! Up The Irons!!! Avatar extra daję 9.5/10 bo ramki nie ma ;)
Obrazek
Jest ramka, tylko taka cieniutka :P

Ezio Auditore da Firenze, już trochę podstarzały, bohater AC: Revelations. Bardzo fajny avatar, ciekawa ramka, podoba mi się, daję 10/10 ;]
hhhmm... czaszka z bandażami daje 7/10
Marlboro napisał(a):
hhhmm... czaszka z bandażami daje 7/10

Obrazek

Reklama Marlboro, w słabej jakości i bez ramki. Nie podoba mi się, 4/10.
Eeeee... Nie wiem jak to ocenić bo po prostu nie ma avatara! Za ten brak Quatrox dostaje Karnego K****A!
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
CzarFace napisał(a):
Jeśli chodzi o twój avek to mogę już na początku dać 1000/10. Avatar może mały ale w śiwtnym ujęciu i jakości. Bardzo mi się podoba ponieważ uwielbiam Batmana a Joker to moim zdaniem najlepszy przeciwnik pod względem charakteru i nie tylko ;).
Obrazek
V, bohater filmu "V jak vendetta". Widziałem kawałek filmu, bardzo mi się podobał, niestety nie miałem okazji dokończyć, myślę, że wkrótce to zmienię. Jest rameczka, avatar mi się podoba, daję 10 ;]
Czacha, która wydostała się z objęć bandaży. Mordor, jak zwykle ma w avatarze paskudną mordę, która jednak jest ciekawa, a zarazem budzi niepokój. Rameczka jest, daję DYCHĘ
Hmm... Jakoś nie kojarzę tego pana ze zdjęcia, ale avatar mi się podoba, mimo że jest czarno-biały. 9/10

@DOWN: A co, muszę znać wszystkich?! Nie znam to nie znam i tyle. Trochę tolerancji, człowieku...
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy