Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

1/10 - po pierwsze jest czerwona gwiazda, której nienawidzę,
po drugie avatar jest bez ramki, a i znowu nie ma w nim nic ciekawego, ot taki sobie symbol najbardziej zbrodniczego systemu na Ziemi.
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Crips napisał(a):
Postać która bierze zamach kijem baseballowym(chyba) na ciemym tle avek może być ale trochę niewyraźny, ta czarna ramka jest minimalnie za szeroka 7/10
Obrazek
Godło Polski, co do niego samego mam wielki szacunek, lecz na avatar nie zbyt się nadaje, do tego brak ramki, słabo. 3/10
@up
Jaki szacunek?! Jakie godło Polski?! To orzeł BEZ korony, czyli godło PRL'u! Widzę, że Crips jest albo historycznym zerem, albo po prostu czerwonym! Bez komentarza...

Jaś Fasola! Jeden z moich ulubionych komików! Niestety daję 9/10, bo troszkę niewyraźny.
Sorry, za wpadkę , z historii mam ledwo 3, nie zauważyłem, że różni się od obecnego :-P

Żeby nie robić offtopu:

Na zdjęciu widoczny basseball'ista, na basseball'u znam się podobnie jak na historii, także nie wiem z jakiej drużyny jest. Ramka jest, jednak troszkę nierówna (na górze grubsza, niż na dole), 7/10.
No, Jaś Fasola, czyli jeden z moich ulubionych komików. Oczywiście daje 10/10 z czystym sumieniem ;-)
Obrazek They never fight alone...
Michael Corleone, uwieczniony w czarno-białym obrazie :) Fajnie avatar wygląda, a poza tym jestem jestem fanem Ojca Chrzestnego ( a kto tutaj nie jest ;)) daje DYSZKE :mrgreen:
Obrazek
Herb Assassynów na czerwonym tle. Jest ramka, avatar mi się podoba, jestem fanem całej serii Assassins Creed więc moja ocena nie może być inna niż 10/10 :)

@Down: Gollum, nie Władcy tylko Władca Pierścieni. Film to ekranizacja legendarnej książki J.R.R. Tolkiena "Władca Pierścieni"
Hm, od jakiegoś czasu zauważyłem, że Mordor lubi mieć w avku jakieś przerażające stwory ;-) . Ten akurat "gość" w avatarze zapewne jest z Władców Pierścieni (nie wiem jak się nazywa, nie oglądałem filmu). Co do avatara, widać, że jest ramka i bardzo to mi się podoba, więc daje 10/10 spokojnie ;-) .
Obrazek They never fight alone...
Chyba już kiedyś oceniałem avatar użytkownika Kamiloxin. Nie widzę zmian od tamtych czasów. Al Pacino wciąż młody, kolor avka dobrze dobrany tylko ten nick...
Jest ramka, jest Al i jest 9/10.
muore il bandito, la mafia vive
Widzę że Mnich wciąż woli pozostać przy starym avatarze ;). Henry Tomasino celujący z pistoletu Prawdopodobnie w Fatmana. Świetne ujęcie Henry'ego i do ttego lubię tą postać więc 10/10 :)
Obrazek
Herb Assassynów. W 3 część nie miałem jeszcze przyjemności zagrać, ale 2 wywarła na mnie świetne wrażenie. Niezły rozmiar, jest rameczka. Nie ma się czego uczepić :-P
Leci dyszka ;-)
Obrazek
Ten avek taki jakiś kiepski :-/ . Taki ponury, Daję 5/10
Obrazek
Biały kabriolet z lat 50. (chyba). Nawet fajny. Marki niestety nie znam. Jest przedstawiony z tyłu, co obniża ocenę, więc dam 7/10.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Już raz pisałem a propos Twojego avka i od tamtej pory nic się nie zmieniło. Ocena nadal 8/10 (chyba poprzednio tez taka była :-P ), bo brak ramki i trochę rozmyty.