Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Jeden z Twoich avków, które podobały mi się najbardziej. Miałeś już kilka takich, na których miło było zawiesić oko ;) Bardzo fajny - 10/10
Obrazek
Avatar Kasi przedstawia zjaranego kota z fajką w gębie. Bardzo przypadł mi do gustu, z czystym sumieniem 10/10 :-P
Jaś Fasola ^^. Ach, extra film, wiele razy oglądałem ;). Avek troszeczkę rozciągnięty, ale jest ramka :D. Daje mocne 8
Obrazek
Mmm, avatar z nowego Wieśka, fajne ujęcie, podpisik i jest ramka. Dam z czystym sumieniem 9/10 :-D
Obrazek
Hahahaha :mrgreen: ! Widać, że fan Minecraft'a! Totalnie rozwaliła mnie ta rodzinka creeperów! Ładne kolory i ramka. 100/10!

@down

Ale się rozpisałeś! Uważaj, żeby się nie zmęczyć!
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Avatar wyżej oceniam na 5/10 :lol:
Obrazek
Avek może i fajny, ale po prostu ściągnięty, zero pracy własnej, brak ramki i jakość kiepska. Nie może być więcej niż 6/10
Obrazek
Który to avatar ? :D Heh, Budka plażowa i od razu przychodzi na myśl GTA Vice City i plaża ;)
Avatar ładny, nie powiem, nawet nawet. Więc bez owijania w bawełne daje DYSZKE :mrgreen:
Obrazek
Avek numer no nie wiem, gdzieś koło 30 xd a zmieniłem bo idą wakacje :))

Twój avek niezły, przedstawia albo Angusa Younga, albo Briana Jonhsona, wykonany techniką Pin-up?Jest nawet ramka, chodź jej brak nie byłby w przypadku tego avka zbrodnią. Jako, że od czasu do czasu słucham acdc daje 8/10 ;-)
Obrazek
CzarFace napisał(a):
Który to avatar ? :D Heh, Budka plażowa i od razu przychodzi na myśl GTA Vice City i plaża ;)
Avatar ładny, nie powiem, nawet nawet. Więc bez owijania w bawełne daje DYSZKE :mrgreen:
Obrazek
Bardzo ładny avek. ;-) szczególnie ładna ta ramka, na serio pasuje do tego avka. Oczywiście 10/10.
Obrazek
Fajny avatar, ale chyba dość nietypowy dla Ciebie, ponieważ wstawiałeś polskie auta :mrgreen: . Ocena avka - 9/10
Obrazek They never fight alone...
Avek ten sam chyba od zawsze. Pasuje do klimatu forum. W pewnym stopniu pokazuje osobowość Kamila (jest spokojny). NIe można obniżyć, ale żeby było 10, to musi być coś wyjątkowego lub jakaś super laska :-) 9/10
Obrazek
Jakieś niewiadomoco huśta się na huśtawce. W tle widać niewiadomoco. Eksplozja kolorów. Troszkę pikselowaty, więc daje 6/10.
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
Joker, nie lubię tej postaci xD
Nie błyska unikalnością, jedynie ramka.
7.5/10
Obrazek