Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Na avatarze Dosi widnieje wokalista heavymetalowego zespołu Iron Maiden. Utrzymany w kolorystyce czarno-białej, co jest bardzo przyjemne dla oka. Z czystym sumieniem daję DYSZKĘ
Gienek Loska (podobno się ogolił :shock: ) Avatarek ładny, utrzymany dość ciekawych kolorkach. Nie ma co 9.5 brak ramki
Obrazek
Jakiś koleś w okularach, nie wiem kto to jest, tak sobie mi się podoba ten avek, ale za to jest ramka, więc mogę dać 6/10
Obrazek They never fight alone...
Al Pacino...............hm......może 100/10?
[img]http://i49.tinypic.com/2m3oaz5.png[/img]
CzarFace napisał(a):
Jeśli chodzi o twój avek to mogę już na początku dać 1000/10. Avatar może mały ale w śiwtnym ujęciu i jakości. Bardzo mi się podoba ponieważ uwielbiam Batmana a Joker to moim zdaniem najlepszy przeciwnik pod względem charakteru i nie tylko ;).
Obrazek
Widzę, że to nowy avek CzarFace'a. Bardzo mi się podoba, jest wyraźna ramka, więc z czystym sumieniem daję 10/10
Wyżej koledze daje 9/10. Avatar kojarzy mi się, gdy byłem mały, i oglądałem do 2 w nocy ojca chrzestnego, a avek właśnie ten film przedstawia. I idealnie pasuje do forum. Pozdrawiam
- Wu, proponuje rewanż.
- Myślę, że da się coś załatwić. Co ty na to, Vito ?
- Z chinolem? Dajcie mu taboret i zapraszam.
Jakieś dziwne godło :-? . Nie wiem co one przedstawia, ale za kolorystykę daje 7/10.
Obrazek
Samochód Knight Rider'a. W dzieciństwie oglądało się to :D Avatar dobrze zrobiony, połączony z sygną. Podoba mi się, daje 9/10.
Obrazek
Hmm... nowy awatar, "Szykago buls". Podoba mi się bo lubię koszykówkę, ale z poziomu kibica. dam 8.
Jakaś ruda panienka, fajny avatar, podoba mi się. Jest ramka, więc dam 10/10
Al Pacino, kultowa postać, bardzo go lubię. Dam 10/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Johny zawsze lubi mieć w avatarku uśmiechnięte gęby :-) . Ten facet wygląda mi na jakiegoś gliniarza. Oczywiście 10/10 ;-) .
Obrazek
Knight Rider! :D W dzieciństwie się oglądało. Avek połączony z sygną. Ładny rezultat. Dam hmm... może 8,5/10? ;-)
Obrazek
Nie wiem co to za gość ale wydaje mi się że to piosenkarz grupy Iron Maiden za młodu. Avek nawet fajny, daję 8/10
Obrazek