II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
O ile dobrze widzę, to terminator. Mogę się mylić gdyż jakoś nie jest fascynująca. Nie ma co dużo oceniać, jest ramka więc najgorszej oceny nie będzie. Myślę że dam 6/10.
Fajnie że przywróciłeś dawnego Henry'ego. Pasuje do forum. P.S. Johnny ten biały kabriolet to Syrena Sport Ach sorka zapomniałem oceny oczywiście 10/10
Fajnie, że nie wystawiłeś oceny. Mógłbyś też napisać trochę więcej.
Jak się przed chwilą dowiedziałem jest to Syrena Sport. Auto stoi tyłem, nie wygląda jakoś specjalnie, mnie osobiście też nie za bardzo się podoba. Brakuje ramki, co trochę obniży ocenę. Dam 5/10
Nie wiem który raz oceniam Twój avatar, ale poprzedni avek był lepszy. Ten stworek co go masz teraz w avatarze to zapewne jakiś z "Muminków". Nie podoba mi się zbytnio, więc dam 5/10...
Jeśli chodzi o twój avek to mogę już na początku dać 1000/10. Avatar może mały ale w śiwtnym ujęciu i jakości. Bardzo mi się podoba ponieważ uwielbiam Batmana a Joker to moim zdaniem najlepszy przeciwnik pod względem charakteru i nie tylko ;).
Ten sam avek od kiedy jestem na forum. Ciągle ten sam Stig, nie wiem kto już się kryj pod kaskiem, czy to Michael Schumacher czy ktoś inny xd. Avek w sam sobie nie jest zły, jest ramka, rozmiar trochę mały, ale bywało gorzej. Spokojnie 8/10