Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Na samochodach nieznam się prawie w ogóle, ale to autko mi się podoba :-P Oczywiście swoją urodą nie przebije forda Mustanga z 68' ale też jest całkiem niezłe. Ujęcie nawet fajne, ale brakuje mi tutaj ramki.
Moja ocena to: 7,5/10
Obrazek
Avatar oceniam RG13 na 8/10. Przypomina duża butelka oliwa z oliwek "Casa de Azeite", albo duża belka wódki "Absolut Ruby Red'. Bardzo mi sie podaba ten avatar. :-)
Był tu jeden podpis, ale komornik zabrał. :->
Obrazek
Avatar przedstawiający logo Citroena. Ja osobiście wolałbym zdjęcie prawdziwego Citroena np DS'a.Z racji tego że lubię Citroeny więc ich nie obrażę, daje Dychę :-). Wóz w moim avku to Najładniejszy wóz wszechczasów. Jest to Syrena Sport, w wizualizacji.
Obrazek
Polski samochód z lat 60., czyli Syrena Sport :-) . Ładny kolor i tło. Dam 9/10

@DOWN: To agent Smith z filmu Matrix ;) Myślałem, że znasz
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Nie wiem co to za typ, ale wygląda jakby zesrał się w gacie przed minutą. Dam 6/10

@UP: Generalnie nie oglądam filmów/telewizji więc mogłem nie wiedzieć, ale jego mina mówi sama za siebie.
fajna animacyjka ale za panią na zdjęciu nie przepadam xD 8.5/10
Obrazek
Ładny avek, chyba własnej roboty :). Przedstawia żołnierz z jakiejś gry(chyba CoD) i do tego nick. Wszystko bardzo ładnie wygląda, daję 9/10 :).
Obrazek
Nove avek Czarface :-) .To jest jakiś Egipcjanin??. Avek mi się podoba, dam 9/10 ;-)
Obrazek
Nowy avek, no no ! :D Syrena Sport. Cóż, ramka jest wszystko gicior, dam 9/10.
Obrazek
CzarFace jak cię ocenić? Dobra dam Ci 9/10 :-D
Obrazek
Fajny kot, jego wyraz twarzy rozpierdala system. 10/10
Animowany awatar z rudowłosą dziewczyną, w dobrej jakości i z ramką ;-)

niczego mu nie brakuje, 10/10.
Oj, Quatrox, coś nie za bardzo ten twój avek. Czarny napis na białym tle i nic więcej. Nie lubię takich, dam 2/10.
Może zmienisz na lepszy ;)
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
To nie byle napis, a SOAD, Johnny :)

Twój avek oceniam na 8/10. Nie wiem, co to za osoba, ale ma fajną minę ;)
Obrazek
Avatar Kasi przedstawia kota z papierosem ;-) . Odkąd pojawiłem się na tym forum cały czas obrazek ten jest obecny. Podoba mi się i dlatego dam 10/10 ;-)
Obrazek They never fight alone...