Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

AAAAAAA!!!!! Jak nie można znać Gienka?? :shock:

Johny nadal ma w avku ten podejrzany uśmiech ;-) 9/10 za słabą jakość
Obrazek
Jennessee whiskey? :D Avatar dobry. Ramka jest. Avek czarno biały bla bla bla. Daję hmm... może 8?
Obrazek
Nie wiem, co to dokładnie jest, ale ładne. Ramka taka trochę... a zresztą. Ja nie mam co narzekać, bo sama nie mam żadnej :) dam 9/10, całkiem miłe dla oka.
Obrazek
Kasia ma tego samego kota od kiedy tutaj jestem :-) Mały kotek, świetnie wykadrowany, do tego jeszcze ten papieros - po prostu zabawny avatar: 9/10.
Avka nivenera już oceniałem, ale nie pamiętam jaką ocenę dałem. Co do samego avka to jest to praktycznie ten co miał na początku, tylko że w większym rozmiarze. Dam 9 bo nie pamietam co dawałem kiedyś tam (bez głupich skojarzeń z tym dawaniem :)) )
@Czarface
Jack Daniel's - amerykańska whiskey produkowana od 1866 roku. Filtrowana przez ponad 3-metrową warstwę klonowego węgla drzewnego. Ten proces trwa około 10 dni i nadaje jej charakterystyczny łagodny smak, który sprawia, że Jack Daniel's nie jest określany mianem burbonu, lecz Tennessee Whiskey.

Latająca krowa, bardzo oryginalny pomysł na avek. To on mnie zainspirował do zrobienia avka z pacyfą (pewnie już nie pamiętacie :-P )
10/10 nie mogę dać nic innego ;-)
Obrazek
Jennessee Whiskey, kiedyś miałem przyjemność spróbować podobną :-P Kolor czarno-biały, nie bardzo mi się podoba. Dam 9/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
To jest T xd

Hmm.. Nowy avek, jakością nie powala. To logo widywałem przy oglądaniu kaset VHS. 6/10 Nie mogę dać więcej, za brak ramki, słabą jakość i dziwny rozmiar.
Obrazek
Nie słyszeliście nigdy o Tennessee Whiskey? :shock:

Avatar numer 61 xD Butelka Jacka Danielsa, wszystko czarno- białe, jest ramka, nie ma się chyba do czego przyczepić ;] Podoba mi się, daję 9/10 :)
Trupia czacha z Iron Maiden, ach ile się tego słuchało. Daję 10/10 ;-)
Obrazek
Auto z filmu "Nieustraszony". Bardzo fajnie wygląda to kolorystycznie, rameczka jest, daję DZIEWIĄTECZKĘ
Gienek Loska, znany przede wszystkim, że wygrał X-Factor. Avatar dobry, dam 8/10 ;-)
Obrazek They never fight alone...
CzarFace napisał(a):
Michael Corleone, uwieczniony w czarno-białym obrazie :) Fajnie avatar wygląda, a poza tym jestem jestem fanem Ojca Chrzestnego ( a kto tutaj nie jest ;)) daje DYSZKE :mrgreen:
Obrazek
Hmm, kolejny nowy avek Czarka, co ty tak je często zmieniasz?

Do rzeczy. Avatar w kolorystyce czerwono-czarnej. Jakiś facet w okularkach i napis ARKHAM (czyli nazwa miasta z utworów Lovecrafta). Średnio mi się podoba. Dam 7/10
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Avatar Johnny'ego to tylko logo "Turner", w słabej jakości oraz bez ramki. Dam 4/10