Ostatnio zakupiłem grę
Max Payne 3.Jest to kontynuacja bardzo znanej serii Max Payne.
W TEKŚCIE MOGĄ WYSTĘPOWAĆ MAŁE SPOJLERYOpis fabuły:Gra rozpoczyna się na początku 2012 roku w Brazylii.Kumpel Maxa z uczelni:
Passos załatwił Maxowi prace jako ochroniarz rodziny Branco.Jednak te płatne wakacje szybko zamieniają się w koszmar.Porywają żone naszego Pracodawcy a Max wraz
Passosem jako ochroniarze muszą odbić porwaną.W grze zwiedzimy Fawele,słoneczną(jak cała Brazylia) Panamę,oraz New Jersey.
Znajdźki:W grze znajduje się system znajdziek które są sprytnie ukryte.Zaliczają się do nich:ślady czyli rzeczy(może być to także krótki dialog) które mówią nam trochę o fabule,warto je zbierać(też dla trofeów
) i złote bronie.
Grafika-Fizyka:Grafika jest bardzo dobra,większość filmików jest in-game.Fizyka jest świetna,nie chcę kłamać ale to jest chyba ten sam silnik fizyczny co przy RDR.
MultiplayerW grze znajduje się tryb multiplayer który jest bardzo dobrze wykonany,ale po kolei.
W grze znajduje się kilka trybów: Deathmatch,Team deathmatch,Wojny Gangów i Payne killer który jest najciekawszy.
Wojny Gangów to nie jest tryb na kilka minut,tryb ten składa się z 5 rywalizacjii w których mamy coś bronić,przenieść lub zaatakować.Payne Killer to tryb który zaczyna deathmatch'em gdzie ten kto jako pierwszy lub drugi zabije przecziwnika ten jest Maxem lub
Passosem.W grze jest również tryb arcade gdzie powtaerzamy poziomy z kampanii dla jednego gracza.Arcade dzieli się na trzy tryby:Atak na wynik,W mgnieniu oka i tryb Hardcore w mgnieniu oka.
To tyle z mojej strony.