A mnie o dziwo naszła dziwna ochota na GTA III Naprawdę potrafię siedzieć 2 h i młucić w tą grę. A oprócz tego od czasu do czasu odpalę MW3 chociaż coś mnie korci żeby sobie przejeść wszystkie MW po kolei Niezły fun może przy tym być zobaczymy
Aktualnie: -Closed Beta Brick-Force -The Settlers Online -Garry's Mod 11 -Team Fortress 2 A jakiś czas temu przeszedłem wszystkie DLC do M2.Jedyne fajne to dodatki z ubraniami i furami oraz JA. Reszta to g***o zrobione dla pieniędzy...
Warblade , Fallout 3 , Mafia 2 , L.A Noire , Alan Wake , Mass Effect 3 , Need For Speed Pro Street , Vice City Rage , Command & Conquer 3 Tiberium Wars.
Ostatnio gram tylko w World Of Tanks i czasem w Guitar Hero, no i ściąga mi się wersja alpha World of Warplanes, ale niespecjalnie mam czas i chęci żeby grać :)
Risen 2: Mroczne Wody. Giera wciągająca, czuć ducha starego dobrego Gothica. Do tego klimaty pirackie, pierwsza gra od Czasów Piratów z Karaibów: Klątwa czarnej perły (2003) przy, której czuć porządny klimat piracki, te tawerny!