W co teraz grasz?

A mnie o dziwo naszła dziwna ochota na GTA III :)) Naprawdę potrafię siedzieć 2 h i młucić w tą grę.
A oprócz tego od czasu do czasu odpalę MW3 chociaż coś mnie korci żeby sobie przejeść wszystkie MW po kolei :)) Niezły fun może przy tym być :mrgreen: zobaczymy ;-)
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Aktualnie:
-Closed Beta Brick-Force
-The Settlers Online
-Garry's Mod 11
-Team Fortress 2
A jakiś czas temu przeszedłem wszystkie DLC do M2.Jedyne fajne to dodatki z ubraniami i furami oraz JA. Reszta to g***o zrobione dla pieniędzy...
Obrazek
Obecnie pykam w Prince of Persia oraz Test Drive Unlimited 2.
Obrazek
Mikrus napisał(a):
Test Drive Unlimited 2.

Ta gra jeszcze żyje? Dobrze wiedzieć..

Ja gram jak zawsze w Arme 2 CO, z odpowiednimi modami. Oraz Skyrim! Epicka gra, idealnie trafiająca w mój gust.
Powrót do Skyrim!
Kilka modów i jazda, jest pięknie :)
Obrazek
Warblade :satan: , Fallout 3 , Mafia 2 , L.A Noire , Alan Wake , Mass Effect 3 , Need For Speed Pro Street , Vice City Rage , Command & Conquer 3 Tiberium Wars.

Chyba tyle :))
Quatrox napisał(a):
Mikrus napisał(a):
Test Drive Unlimited 2.

Ta gra jeszcze żyje? Dobrze wiedzieć..

Ja gram jak zawsze w Arme 2 CO, z odpowiednimi modami. Oraz Skyrim! Epicka gra, idealnie trafiająca w mój gust.

Żyje żyje :-) . Wbij od czasu do czasu do gry to się przekonasz ;-) , zawsze możesz ze mną pośmigać.

Teraz zacząłem grać w Flatouta Apokalipsa- nie mogę się odciągnąć :mrgreen: .
Obrazek
Wczoraj ponownie zainstalowałem sobie Warrior Kings. Świetna gra strategiczna, znów mnie wciągnęła.
muore il bandito, la mafia vive
Od wczoraja mam MW3 i teraz w to pędze(ps3),spoko gierka nie taka zła jak wszyscy mowią.
Ostatnio gram tylko w World Of Tanks i czasem w Guitar Hero, no i ściąga mi się wersja alpha World of Warplanes, ale niespecjalnie mam czas i chęci żeby grać :)
Ja gram w Batman Arkham Asylum, Delux Ski Jump 4, Minecraft :)
Obrazek
Ostatnio naszło mnie na stare dobre survival horrory.Przeszedłem Resident Evil 2 i zaczynam przechodzenie trójeczki. :))
Obrazek
Risen 2: Mroczne Wody.
Giera wciągająca, czuć ducha starego dobrego Gothica. Do tego klimaty pirackie, pierwsza gra od Czasów Piratów z Karaibów: Klątwa czarnej perły (2003) przy, której czuć porządny klimat piracki, te tawerny!
Obrazek
Teraz, mimo, że mam maturę dla odprężenia gram sobie w FIFĘ 12 oraz FIFĘ 2005 :-D
Obrazek They never fight alone...
A ja ostatnio gram w Just Cause 2,Gta 3 i Atlantis 2(jednaz pierwszych gier 3D na windows 98.Stara ale świetna!)
"Gniew jest krótkim szaleństwem"-Horacy ;-)