Szkoła

Kur, poszło baaaardzo źle, jak będę miał 15 pkt. to będzie dobrze :-/ :-/ :-/ Spieprzyłem..... żal
Ja mam z dachami chyba źle, ale nie całe. I z zamkniętych chyba 1, a z otwartych, chyba też jedno źle.
Obrazek
To bardzo dobrze, ja zrypany test ocenami podciągnę.
Jak teraz liczyłem to minimum 43/44 punkty. Może być
Obrazek
Te odpowiedzi na internecie to chyba nie wszystkie dobre są.
Wyszło mi, że będę miał jakieś 36 punktów. Jutro kupię Wyborczą i sprawdzę dokładniej ;-)

Jak dzisiaj sprawdzałem z Wyborczą wyniki tego humanistycznego to mi wyszło, że minimum jakieś 25 punktów będę miał, no ale jeszcze jest rozprawka, z 5 punktów powinienem dostać ;-)

No, ale do "wymarzonej" szkoły się dostanę ;-) Łącznie min. 110 punktów będę miał, a próg to 100 ;-)
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
110? To u Was liczą się testy z języka? :shock:
Mam na myśli z ocenami ;-)

U nas się wlicza:
Test humanistyczny
Test matematyczno-przyrodniczy
Ocena z matematyki
Ocena z Polskiego
Ocena z angielskiego
Ocena z informatyki
i za różne osiągnięcia (ja nie mam żadnych :mrgreen: )

Chcę się dostać do technikum na informatyka ;-)
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
I jak tam dzisiejszy egzamin?

Ja na Interii sprawdziłem i jakieś 37 pkt. będę miał ;-)
Moja grupa mogła pisać o 20-25 minut dłużej, ponieważ były problemy z listeningiem (płyty strasznie się haczyły), co mnie strasznie irytowało...
Mi nie najgorzej. Będę miał 43, 44 punkty
Obrazek
Właśnie usłyszałem w tv, że wszyscy będą musieli napisać jeszcze raz część humanistyczną (chyba, ale raczej jest to pewne). Dzięki Bogu ja piszę za rok. Współczuje Wam, bo to świństwo.
http://www.recenzje-gier.net.pl<--- zabrałem się za gry. Wchodźcie i oceniajcie!
Pisać drugi raz mają tylko Ci, którzy skorzystali z przecieku.
Obrazek
Niby tak, ale jak do tego dojdą? Przykładowo: jedna osoba w szkole korzystała z przecieku - nie będą pewni czy inni również, więc mogą powtórzyć egzamin całej szkoły... W końcu to jest Polska...
Naiwnym jest wierzyć, że komuś będzie się chciało sprawdzać kto ściągał a kto nie. Zrobią szum, że wiele osób pobrało, dlatego dla pewności powtórzy cała Polska by nie było cienia wątpliwości...
http://www.recenzje-gier.net.pl<--- zabrałem się za gry. Wchodźcie i oceniajcie!
Co ty nie możliwe żeby cała polska poprawiała, tylko media robią z tego sensacje. Rozejdzie się po kościach jak w ubiegłym roku.