Szkoła

Ja mam tyle samo... No ale w końcu nie jest to aż taka tragedia ;)
Hehe... Zapomniałem jeszcze było zadanie za 6 pkt ;-)

No to z jakieś 30 pkt raczej będzie ;-)

A jak u Was?
"Świat należy do Ciebie." - Scarface [Film]
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
"W końcu zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel." - Mafia [Gra]
Z zamkniętych 19/20
Z otwartych bez podania i rozprawki chyba maks
Podanie i rozprawka chyba w miarę dobrze.
Obrazek
Źle Źle Źle, nawet niektóre zamknięte zawaliłem. A rozprawka to był mój czarny scenariusz, moja kochana polonistka (pozdrawiam) nigdy nas nie nauczyła ich pisać, każdy musiał we własnym zakresie :-/

Ale jutro wgl. koszmar, ja z matmy tłuk jestem, nawet na mamę nie będę mógł liczyć bo jakaś obca picza w komisji siedzi :-/
Jutro też przepieprzone, ale jak w domu rozwiązywałem do szkoły to tak ok. 35 pkt. zawsze było ;-)

A tak w ogóle to skończyłem ostatni w sali pisać :-P I musiałem siedzieć 15 minut, aż zapakują te testy, powypełniają i ponaklejają jakieś naklejki, bo musi być jeden z piszących przy tym.

Test skończyłem 5 minut przed końcem, bo najpierw pisałem ołówkiem, potem na tym pisałem długopisem, a na końcu musiałem wymazać i zostawał sam długopis ;-)
"Chcesz skończyć jako ten co nic nie miał? Więcej ruchów, a mniej pierdo*enia." - WFD [Zespół]
Ja skończyłem 2 minuty przed końcem, i też wraz z kolegą nadzorowaliśmy egzaminatorów.
Ja skończyłem 20 minut przed końcem, ale najbardziej rozbawiło mnie zbieranie komórek. Egzaminatorzy zebrali, zanieśli do sekretariatu i do szafy pancernej schowali. U was też tak było?
Obrazek
Nie. :-P

Jutrzejszy muszę napisać na minimum ~ 30 punktów, żeby się do "wymarzonej" szkoły dostać ;-)
Dziś w radiu trąbili, że gimnazjaliści muszą napisać trzy testy.
Rozumiem, że bezie, to humanistyczny, matematyczno przyrodniczy i jaki jeszcze?
Za moich czasów 2000/2003 były tylko te dwa pierwsze.
Obrazek
z języka obcego
Obrazek
Mnie posadzili do pierwszej ławki to nawet gumę musiałem wyrzucić, ale to nawet dobrze bo lepiej będę słyszał płytę na językowym.
Grisha napisał(a):
Dziś w radiu trąbili, że gimnazjaliści muszą napisać trzy testy.
Rozumiem, że bezie, to humanistyczny, matematyczno przyrodniczy i jaki jeszcze?
Za moich czasów 2000/2003 były tylko te dwa pierwsze.

Zapewne język angielski...u mnie w szkole zostało to wprowadzone w życie :-/
muore il bandito, la mafia vive
Zależy, kto jakiego się uczy :) Ale szczęście, że nie liczy się on jako nasza "reklama" pomagająca dostać się do wybranej przez nas szkoły :)
Ja bym wolał żeby się liczyły, zawsze mam ok 35, a ostatnio nawet 39, także trochę by pomogło.
Acozz, dwa razy Ci się wpi*przył ten sam post ;-)

I jak tam po drugim egzaminie?

Jak dla mnie to był nawet łatwy. Tylko to zadanie z tymi dachami trochę poje*abe. Ale myślę, że może nawet 40 pkt. będę miał :-D