Opinie i propozycje zmian

Fajnie to teraz wygląda, znacznie lepiej przegląda się forum przez telefon. Może dałoby się zrobić coś podobnego z główną stroną? :D
Obrazek
Mi trochę gorzej ogląda się w telefonie. A oprócz tego zgadzam się z RG13 - to samo na głównej, proszę!
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
http://mafiatown.gram.pl/forum/propozycje-zmian-na-mafiatown-t697-375.html#p64326
Maf napisał(a):
W stopce stoi "wersja testowa", więc różne rzeczy mogą się jeszcze zmienić. Header i stopka ma być docelowo inna. Taki sam wygląd będzie zastosowany na stronie głównej w, nieokreślonej jeszcze, przyszłości.

Mi trochę gorzej ogląda się w telefonie.

Będzie stworzona osobna wersja mobilna ;-)
Wystąpił błąd,bo na stronie głównej w miejscu logo nie ma napisu Mafia Town.Jest tylko tło tego logo.
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)
Nie ma żadnego błędu. Twoja przeglądarka trzyma w pamięci podręcznej starą wersję plików. Odśwież kilka razy, a jeśli to nie pomoże - wyczyść wspomnianą pamięć.
Faktycznie to był błąd u mnie.Już działa.
"Praca to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu" (Ferdynand Kiepski)
Może mi się wydaje, ale w poprzedniej wersji forum przy danym temacie była taka ikonka/strzałka, która automatycznie przenosiła do ostatniego posta. Teraz jej nie ma i najszybszym sposobem jest kliknięcie w numer strony i potem scrollowanie w dół. Nie wiem może tak jest tylko u mnie, może specjalnie zostało to usunięte, mimo wszystko było to bardzo wygodne.
Obrazek
RG13 napisał(a):
Nie wiem może tak jest tylko u mnie, może specjalnie zostało to usunięte, mimo wszystko było to bardzo wygodne.

Wystarczy że klikniesz na datę przy nicku. W taki sposób przejdziesz do ostatniego posta.
muore il bandito, la mafia vive
Si, moja wina. Nie zauważyłem tego wcześniej.
Obrazek
Wróciliśmy do żywych ze stroną główną. Pewnie zauważycie pewne braki (np. brak wideoteki, niewyświetlający się obrazek quizu, wyłączone komentarze) - to wszystko będzie naprawiane na dniach. Jutro wieczorem, czyli w środę 27 marca, nowością zapachnie też na forum.

Tymczasem Wesołych Świąt!
Super ładnie jest. Mam nadzieję jednak, że menu będzie po lewej, a nie na środku :-)
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Nie wiem w czym rzecz, ale nie widzę rozwinięć newsów ani komentarzy.
muore il bandito, la mafia vive
Rozwinięcia już się pojawiają. Komentarze pojawią się w najbliższym czasie.

Aktualizacja: Niestety, forum dzisiaj nie zdążę zrobić. Będą za to dzisiaj poprawki do głównej.
Przed chwilą zauważyłem brak obrazków na starszych stronach. Inni tez to mają ?

Obrazek
Obrazek
Dzięki za zgłoszenie. Będzie naprawione.

Edit: Forum będzie zrobione po świętach.