Opinie i propozycje zmian

Jest sens, a ja od razu zgłaszam kandydaturę Dona Mateo. Gość nieźle ożywił forum, a dwa mody jego autorstwa to ostatnio jedyny temat dyskusji na forum - pozytywnie. Bez niego Forum byłoby dzisiaj tylko miejscem cowieczornych zebrań na SB tych dziadyg pokroju Mnicha, Kefira i Dosi (chłopaki, mówię to z czułością :-) ) .

Moim zdaniem tytuł należy się Donowi nawet bez głosowania, ale żeby tradycji stało się zadość to powinieneś drogi Mafioso urządzić wybory.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
A ja z innej beczki - na fonie gorzej forum wygląda. Z "mobile style" nawet nie korzystam, bo na chat.php nie było u góry info o ew. PW. Wina Opery? Takiej starej znowu nie mam :>

A unikanie wiadomości to po prostu nadpisanie pewnie, bo tylko ostatnie 25 jest, jak wiadomo.
Obrazek
Info o nowych wiadomościach pokazuje się po kliknięciu na koło zębate u góry po prawej stronie. Co do wyglądu normalnego stylu - rzeczywiście, niezbyt dobrze to wygląda. Nie jestem pewien czy mogę coś z tym zrobić. Na mobilnych najlepiej przeglądać forum na stylu mobilnym.
W sumie tak, ale nie mam tu kółka zębatego nigdzie.
Obrazek
Nie masz takiego czegoś?

Obrazek
U mnie na mobilnioku wszystko gites, że tak powiem. Nooo... może oprócz tego, że jak kliknę w wyżej wspomniane kółko, to rozwijalne menu jest przezroczyste i litery przenikają. To samo z pozostałymi opcjami (czyli ikonką lupy i strzałki).
Na normalnym necie tak mam jednak :o Ale na operze tak:

Obrazek

Obrazek

Na normalnym stylu tak:

Obrazek

Czyli wina Opery.
Tak bardzo przykro :c
nie wow.

Sorry za zawracanie gitary w takim razie.
Obrazek
Sprawdź w Google Play (Moje aplikacje) czy masz najnowszą wersję Opery. Jeśli nie to zaktualizuj.

Edit:
Widzę, że masz Operę Mini. Mini modyfikuje sobie strony (tak dokładniej to je kompresuje) i dopiero wtedy wysyła je do telefonu. Być może to jest powodem. Ze zwykłą Operą Mobile pewnie nie byłoby takiego problemu, ale miałabyś zwiększony wtedy pobór internetów, bo przeglądarka by ich już nie kompresowała.

PS Lepiej rysujesz ode mnie :-(
Kasiu, ja znam rozwiązanie - wyłącz sobie widok jednokolumnowy w opcjach. To on powoduje ten stan rzeczy, który masz u siebie.
Sprawdziłem jeszcze u siebie na Operze Mini i działa:

Obrazek
Maf napisał(a):
Mnich napisał(a):
Wtrącę tutaj bo w sumie nie wiem gdzie to napisać a na shoucie wiadomości strasznie szybko znikają :-)

Znikają? Co masz dokładnie na myśli?

W takim sensie znikają, że jak ktoś się rozpisze to wszystko przepada, ale to przecież norma a admin widzi wszystko, tak więc forget about it :-P
muore il bandito, la mafia vive
W zasadzie to admin widzi shoutbox i wpisy dokładnie tak samo jak inni. Jeśli bardzo chce się przejrzeć starsze wpisy to trzeba wejść do bazy danych, co nie jest zbyt szybkie i poręczne, dlatego osobiście praktykuję to tylko w szczególnych przypadkach.

Jeśli znajdę czas to stworzę archiwum, które już swoją drogą obiecuję od jakiegoś czasu.
Maf napisał(a):
Jeśli znajdę czas to stworzę archiwum, które już swoją drogą obiecuję od jakiegoś czasu.

Włacha, lol, żal

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ale Ty też artysta, hahahahaheheh :D
Obrazek
A gdzie "Hades taki pomocny"? :-P
Nie zapominaj o tym kto Ci podsunął to rozwiązanie.

Dżołking oczywiście, bez dupospinu.

EDIT: Teraz widzę, jest na niebiesko na dole. Moja próżność została połechtana.
Dobra Hades przestań spamować ;-)

Od razu zgłaszam bo przez pomyłkę oskarżyłem kogoś o multikonto :-P A więc do rzeczy. Nie można wejść w czyjś profil bo wyskakuje informacja : "Wybrane działy nie istnieją".
muore il bandito, la mafia vive