Opinie i propozycje zmian

Propozycja: Chociaż jest dział galeria, jest pusty. Dodajcie tam jakieś zdjęcia.
Proponuję zastosować w tematach dotyczących pomocy tag [Rozwiązany] tam, gdzie dany problem został rozwiązany. Tam, gdzie problemy pozostały bez pozytywnej odpowiedzi tematy byłyby bez tego tagu. Wiem, utrudniłoby to pracę Nivowi, ale uporządkowałoby działy tak, by poszukujący pomocy szybko mogli ją znaleźć.
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Tematy z rozwiązanymi problemami są blokowane i zostawiane w dziale. Myślę, że to wystarczy. Poza tym mamy wyszukiwarkę.
Może zapodamy coś na temat gry, którą jakiś czas temu wiedziałem na tej stronie? Mianowicie Omerta Miasto Gangsterów. Myślę, że jest to super gra i warto o niej pogadać lub coś zamieścić. Oczywiście tak tylko pytam.
http://mafiatown.gram.pl/omerta-miasto- ... s,808.html

Co do forum to wystarczy założyć temat w odpowiednim dziale.
Pytanie: Dlaczego w dziale o Mafii 2 niema tematu - Ciekawostki? Niżej w pierwszej części jest.
Proponuje taki temat założyć. Może jakieś ciekawe rzezy wypłyną.
Obrazek
Świat, gdzie istnieją tylko zwycięzcy, gdzie panuje pokój. Świat wypełniony jedynie miłością. Chcę dać początek światu, zawierającemu jedynie te pojęcia.
Madara Uchiha
Jest taki temat... TUTAJ
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Dobra. Sorry. Myślałem po prostu, że jak na stronie forum niema to nigdzie.
Obrazek
Świat, gdzie istnieją tylko zwycięzcy, gdzie panuje pokój. Świat wypełniony jedynie miłością. Chcę dać początek światu, zawierającemu jedynie te pojęcia.
Madara Uchiha
Przejrzałam ostatnie strony tego tematu i dziwi mnie, że nikt o tym nie wspomniał. Dlaczego w shoutboxie przy wiadomościach nicki nie są klikalne? Tylko na liście online. Tak samo przy postach, trzeba szukać przycisku "zobacz profil" ._. To zupełnie niepotrzebne, mogłoby być normalnie. Ja zawsze odruchowo klikam nick, by przejść na profil. A dzisiaj z shouta, żeby wejść na jeden profil szukałam jakiegokolwiek posta.

Ktoś też 2 strony temu proponował możliwość "szybkiej odpowiedzi". Ja jestem za =)
Obrazek
Dobre to co Kasia mówi. Też o tym myślałem czasami, sam nie wiem czemu tego nie zaproponowałem.

A co do "szybkiej odpowiedzi" - masz na myśli dodatkowy przycisk pod każdym postem, czy co?
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
Obecnego wyglądu forum nie będę już rozwijał. Od około pół roku pracuję nad nowym. Idzie ślimaczym tempem, bo teraz nie mam za dużo wolnego czasu. Nie będę się deklarował kiedy się pojawi, bo wiadomo jak bywało z tymi datami w przeszłości. Postaram się to dokończyć w najbliższym czasie.
Hades: chodzi o pole tekstowe do posta od razu widoczne na dole każdego wątku ;)

Maf, a ten nowy wygląd wtedy miałby klikalne nicki? Tak to się przeczeka jakoś ;)
Obrazek
Ahoj!

Obecnego wyglądu forum nie będę już rozwijał.

Nie dotrzymałem słowa.

Strona główna otrzymała drobny lifting i trochę optymalizacji (powinna szybciej się wczytywać). Styl forum wreszcie został dopasowany do wyglądu głównej. Jeśli coś nie wygląda/działa tak jak powinno - odświeżyć kilka razy (F5 lub Ctrl+F5). Gdyby po tym wciąż coś byłoby nie tak - napisać tutaj, a ruszę z pomocą.
Wtrącę tutaj bo w sumie nie wiem gdzie to napisać a na shoucie wiadomości strasznie szybko znikają :-) Co z głosowaniem na UR2013? Za chwilę sylwester a nominacje zwykle były jakiś czas wcześniej. Cisza na horyzoncie ogólnie.
muore il bandito, la mafia vive
Mnich napisał(a):
Wtrącę tutaj bo w sumie nie wiem gdzie to napisać a na shoucie wiadomości strasznie szybko znikają :-)

Znikają? Co masz dokładnie na myśli?

Co z głosowaniem na UR2013?

W tym roku dosyć była mała aktywność na forum, udzielały się tylko nieliczne osoby. Nie wiem czy jest sens wybierania UR 2013.