Opinie i propozycje zmian

Pomysł XtravaganZy jak najbardziej fajny, tylko myślę podobnie jak Kev, aby przy tym nie usuwać starych. Miejmy nadzieje że Maf wprowadzi to w życie :-F
Gdyby stare emotki zostały na swoim miejscu, to również popieram pomysł XtravaganZy. Zawsze to coś nowego. Może aż tak bardzo serwer nie zostanie obciążony? :-P
muore il bandito, la mafia vive
Maf - mam problem podobny do tego, który ma (miał?) glukkon7. Mianowicie:

strona w sferze poziomej się nie mieści na całym ekranie tylko muszę przesuwać paskiem od lewa do prawa.

Kiedy kliknę w kombinację ctrl i minus, strona faktycznie zaczyna się mieścić, ale z kolei literki stają się baaardzo małe i stronę przegląda się jeszcze gorzej.
Natomiast ta kombinacja klawiszy u mnie sprawuje się wyśmienicie. Litery są czytelne i jest spoko. Może za dużo razy klikasz tą kombinację?
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Nope, raz i literki się zmniejszają. Ale dzieje się tak tylko na jednej przeglądarce, na Mozilli, na Operze już jest OK. Przerzucam się w takim razie z powrotem na Operę :-P
Jak można było zrobić tak , żeby linki otwierały się w nowych oknach , to by znacznie ułatwiło życie ;-)
To chyba można ustawić sobie indywidualnie we własnej przeglądarce ;-)
Sturmovik96 napisał(a):
Jak można było zrobić tak , żeby linki otwierały się w nowych oknach , to by znacznie ułatwiło życie ;-)

To już było poruszane: klikaj kółkiem myszki ;-)
Pytanie do szanownej administracji.

Czy istnieje możliwość zwiększenia pojemności skrzynki prywatnych wiadomości? Wiele niepotrzebnych wiadomości już dawno usunąłem, ale wciąż mam sporo wartych zachowania, a dzisiaj skończył mi się limit. Co Ty na to Maf? Może by tak do 200? ;-)

200 wiadomości jeszcze jest akceptowalną liczbą. Zmienione - M.
muore il bandito, la mafia vive
Dziękuję Maf, też mi było kiedyś przyciasno z wiadomościami.
Ja mam z kolei ciekawą propozycję. Otóż widziałem na różnych forach rubryczkę
"Spędzony czas online: X Dni, X Godzin, X Minut, X Sekund" w której był wyświetlony czas, który łącznie spędził dany user będąc zalogowany. Na początku swojej kariery na MT, to duuuużo tu siedziałem i właśnie ciekawi mnie ile już tu czasu spędziłem.
Czy to jest propozycja z odpowiedzią typu : "Staram się nie dodawać rzeczy, które ucieszą tylko 5-10 osób, a zmniejszy nieco wydajność forum."?
:-F
Obrazek
Z tego, co pamiętam chyba była już tu taka statystyka, osobiście muszę przyznać, że przytłaczała, człowiek dowiadywał sie jakim jest nolifem :mrgreen:

Sorry za offtop.
Obrazek
A nie lepiej żyć chwilą, tylko rozliczać przeszłość ? :-F
Według mnie nie jest to potrzebne, ale to moje zdanie...
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Właściwie, to teraz sobie uświadomiłem, że nie chcę wiedzieć jakim nolifem jestem :-F
Proszę olać ten pomysł, chwilowe zauroczenie ale okazuje się do bani :D, tym bardziej jeśli ma zamulać MT
Obrazek
XtravaganZa napisał(a):
"Spędzony czas online: X Dni, X Godzin, X Minut, X Sekund" w której był wyświetlony czas, który łącznie spędził dany user będąc zalogowany. Na początku swojej kariery na MT, to duuuużo tu siedziałem i właśnie ciekawi mnie ile już tu czasu spędziłem.

Żeby taki czas był obliczony, taka modyfikacja musiałaby być tutaj od początku, a tak nie jest.
Moim zdaniem warto byłoby zaktualizować informacje na temat broni w Mafii 2 na Stronie Głownej.Brakuje tam Thompsona M1A1,Granatów,Koktajli Mołotowa,M1 Garanda,Karabinera 98k jak i włoskiego karabinu maszynowego Beretty M1938.Poza tym w grze nie ma kastetów ani kijów baseballowych(chyba tylko w filmie w misji był kij baseballowy).
"Gniew jest krótkim szaleństwem"-Horacy ;-)