Kawał dobrej roboty Maf. Forum wygląda teraz naprawdę klimatycznie, jeszcze lepiej niż wcześniej. Do tego czcionka bardzo fajna, naprawdę podoba mi się ten wystrój forum. Jest jednak kilka rzeczy, które mniej mi pasują, kilka uwag ode mnie:
- Proponowałbym przesunąć ten rządek z "Panel Użytkownika | Zobacz swoje posty | Użytkownicy" bardziej na środek, tak jak było to wcześniej. Po prostu go wycentrować.
- Ta sama uwaga tyczy się rządka ponad tym wspomnianym powyżej, czyli tego "Strona główna | Forum | Pliki | Galeria (...)". Na końcu po prawej stronie zostają takie brzydkie puste przestrzenie, psuje to mocno cały efekt.
- Kolejną moją uwagę zaznaczyłem na obrazku:
Widzicie daty napisania ostatniego posta? Niektóre są napisane kolorem białym, niektóre tym takim ciemnobrązowym. Fajnie by było, gdyby to ujednolicić, bo również psuje to efekt wizualny.
- Ta sama uwaga tyczy się nazw tematów na stronie głównej forum - niektóre są na biało, niektóre na ciemnobrązowo (tego już na screenie nie widać, bo dzieje się tak w tych dolnych tematach, których nie zmieściłem na screenie).
No cóż, to na razie byłoby na tyle. Generalnie jestem bardzo zadowolony, forum wygląda świetnie. Po poprawie wyżej wymienionych mankamentów będzie idealnie. Kawał dobrej roboty, winszuję Maf!
@DOWN: Słuszna uwaga, również sądzę, że byłoby to całkiem przydatne.