Opinie i propozycje zmian

Postaram się coś z tym zrobić ;-)
Będę zobowiązany :A
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Tymczasem jeśli dla kogoś strona okazuje się zbyt duża, można skorzystać ze skalowania w przeglądarce. W większości przypadków to będzie skrót Ctrl i minus. Żeby wrócić do normalnej skali wystarczy wcisnąć Ctrl+0 (zero).
Mam pytanie czy jest możliwość dodania na forum opcji zmniejszania i zwiększania czcionek (nie chodzi o pisanie postów).
Coś takiego jak TU w prawym górnym rogu.
Kawał dobrej roboty Maf! Strona wygląda bardzo schludnie i nowocześnie, a przede wszystkim ma klimat. Bardzo cieszy mnie, że w designie po raz pierwszy od kilku lat znalazło się jakieś nawiązanie do pierwszej Mafii.

Mam pytanie - czy forum również zostanie udoskonalone (aktualnie jest w prawie niezmienionej formie)?
Słowa uznania za stronę główną MT, wyszlo rewelacyjnie i jak poprzednik dobrze widzieć nawiązanie do pierwszej lepszej części całego cyklu o grach Mafia. ;-)
Obrazek
Mój poprzednik ma rację...... Strona główna wyszła wyśmienicie! Bardzo mi się podoba, no..... pewnie dla każdego się podoba :-D
Obrazek They never fight alone...
Uaaa... tyle można powiedzieć o nowym MT. Jest po prostu świetnie a szczególnie te grafika. Wszystko się ładnie komponuje. Kawał dobrej roboty :)P
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Dochodzą mnie słuchy, że ludzie miewają problemy z wyglądem strony i forum. Jeśli tak się dzieje to znak, że wasza przeglądarka używa jeszcze starych danych z pamięci podręcznej. Zwykle wystarczy odświeżyć stronę kilka razy, żeby się pamięć odświeżyła. Jeśli jednak to nie pomoże, wyczyśćcie ją i odświeżcie stronę. Instrukcja jak to zrobić w waszej przeglądarce powinna się gdzieś plątać w Google.

Na stronie i forum będą prowadzone jeszcze prace, więc może się zdarzyć tak, że coś będzie nie halo. Dlatego w razie problemów proponuję wykonać to co wyżej.
U mnie pomogło kilka razy wykonanie kombinacji Ctrl+F5. Może to się przyda innym
Obrazek
U mnie też pomogło wykonanie kombinacji klawiszy CTRL+F5.

Mam jeszcze pytanie - kiedy będzie dostępny panel użytkownika?
W ciągu kilku dni będzie otwarty.
Chciałbym zaproponować ciekawą opcję odnośnie emotek na MT. Korzystam z Opery i mam rozszerzenie które zmienia popularne emotki i inne LOL w buźki meme. Zobaczcie o co mi chodzi: https://addons.opera.com/pl/addons/extensions/details/meme-smileys/1.13/?display=en. Czy sądzicie, że wprowadzenie takiego skryptu (w miarę możliwości, ofc) na MT jest dobrym pomysłem? Jestem przekonany, że wprowadziłoby to fajny smaczek na MT =).
Obrazek
Pomysł z buźkami meme OK, tylko proponowałbym nie usuwać żadnych starych emotek, a te dodać jako zupełnie nowe ;-)
XtravaganZa napisał(a):
Chciałbym zaproponować ciekawą opcję odnośnie emotek na MT. Korzystam z Opery i mam rozszerzenie które zmienia popularne emotki i inne LOL w buźki meme. Zobaczcie o co mi chodzi: https://addons.opera.com/pl/addons/extensions/details/meme-smileys/1.13/?display=en. Czy sądzicie, że wprowadzenie takiego skryptu (w miarę możliwości, ofc) na MT jest dobrym pomysłem? Jestem przekonany, że wprowadziłoby to fajny smaczek na MT =).

Bardzo dobry pomysł :P będzie można się bardziej emocjonować :P he he
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.