Opinie i propozycje zmian

Kierując się postem wyżej chcę ci Maf przedstawić moją sugestię na temat kolorków, zrobisz jak będziesz chciał :

Administrator albo Administrator albo Administrator albo Administrator

Moderator albo Moderator

Redakcja albo Redakcja albo Redakcja

Przyjaciele albo Przyjaciele
takie kolory były na wiadomo jakiej stronie i mówie kategorycznie nie!

a tak w ogóle to Bobek powinien dostać bana.
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Nowe kolory grup miały w zamyśle komponować się z szarościami na forum. W efekcie nicki są mniej kolorowe i bardziej się wpasowują w nasz styl. W moim przekonaniu stare kolory były jak dla forum przedszkolnego - to samo tyczy się kolorów zaproponowanych przez Marlboro.
Proponuję zamienić kolor redakcji z kolorem przyjaciół. Byłoby to zbliżone do starego schematu.
Proponuję przenieść przycisk przenoszący do shoutboxa gdzieś pomiędzy główne przyciski nawigacyjne, np. STRONA GŁÓWNA | FORUM | SHOUTBOX | PLIKI | ...

W aktualnym miejscu, pomimo pogrubienia, może być niezbyt widoczny dla nowych użytkowników. Nie warto sugerować się tym, że "starzy wiedzą", bo w końcu to tam toczy się głównie życie rozrywkowe forum, które może przyciągnąć do nas nowe duszyczki.
Styl jest bardzo ładny, wreszcie weszliśmy w 21-y wiek :D Niemniej występuje mały błąd w wyświetlaniu tła strony - budynki i ziemia gwałtownie zmieniają poziom gdy wychodzą poza "ciemną strefę".
Obrazek
Mógłbyś mi to pokazać na screenie, bo nie za bardzo wiem o jaki błąd chodzi?
Maf, przycisk Shoutbox w linii z głównymi nawigacyjnymi jest cacy, taś taś, trzyma pion i w ogóle...ale jednak proponuję przesunąć go pomiędzy Forum, a Pliki - przecież to też ważny element serwisu. Nie może być gdzieś na szarym końcu z szukajką itp. :roll:
Proszę Mefju

:* :D
Obrazek
Dzięki. Nieciekawie to wygląda, poprawię oczywiście.
Cóż mogę napisać? Przede wszystkim - kawał dobrej roboty Maf. Całkiem pozytywne zmiany, które jak mniemam są dopiero początkiem nowej ery na MT. Bardzo przyjemny powiew świeżości. Cieszę się, że po czterech latach pobytu na forum, wciąż mogę podziwiać Twoją inwencję, którą od czasu do czasu starasz się udoskonalać. Oby tak dalej.
muore il bandito, la mafia vive
Stronka bardzo ładna , WRESZCIE nawiązanie do Mafii 1 \:/ .
Ale jedno mnie nie saysfakcjonuje- rodzielczość : strona w sferze poziomej się nie mieści na całym ekranie tylko muszę przesuwać paskiem od lewa do prawa. Czy nie dałoby się coś z tym zrobić?
p.s.Czy u innych jest tak samo?
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek
Coś u cb musi nie grać. Ja nigdy nie miałem paska lewo prawo na MT . Może to coś z twoją rozdzielczością. Ja używam Firefox-a.
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
glukkon7 napisał(a):
Ale jedno mnie nie saysfakcjonuje- rodzielczość : strona w sferze poziomej się nie mieści na całym ekranie tylko muszę przesuwać paskiem od lewa do prawa. Czy nie dałoby się coś z tym zrobić?

A jaką masz tą rozdzielczość?
1024x768 -czyli u mnie na lapku MAX.
Hmm ja używam Google Chrome i we wcześniejszej wersji forum nie miałem czegoś takiego :?:
A to mnie trochie irytuje :-?
"Jak patrzę na niektórych ludzi, dochodzę do wniosku ileż jest obrazy w stwierdzeniu, że Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo"
glukkon7

Obrazek