Opinie i propozycje zmian

Żartujesz, prawda?
Żarcik, Maf. Posta możesz wywalić.

Ale nie o tym teraz. Czy będą w tym roku wybory na usera roku ?
Oczywiście, że będą. Są co roku i nic się nie zmieniło.
Na stronie głównej w zakładce "Redakcja" brakuje użytkownika Grisha, mimo że na forum ma rangę redaktora.

Strona

Obrazek

Forum

Obrazek
Jestem tego świadomy od samego początku. Nie mogę tego zmienić bez dostępu do komputera.
Czy przypadkiem w Strona Główna > Mafia II > Samochody we wrakach, gdzie napisane jest Guardian/Houston Terraplane nie powinien być Shubert 38??? Tylna szyba w Guardianie jest dzielona na dwa. W Shubercie jest normalnie, tak, jak na tym wraku również. I w ogóle wygląd jest bliższy do 38-ki.
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Pytania dotyczące artykułów kierować do ich autorów.
Autor tego artykułu ostatni raz na forum był 15 października 2011.
<tu coś miało być, ale to byłaby lekka obraza adminów, więc się powstrzymam>
Sorki, nie będę czekać wieczność na odpowiedź autora :->
Obrazek
W sygnaturce nie ma żadnych ukrytych spiskowych teorii na temat forum lub osób z nim powiązanych...
Witam. Może by wprowadzić przy postach coś w stylu facebookowego "Lubię to" ??
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Od ilu postów kończy się ranga Soldato?
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
rangi-t239-15.html
Witam! postanowiłem napisać tego posta gdyż uważam ze funkcja "Kto przegląda forum" powinna być dla każdego użytkownika forum.

Co widzi admin i moderator:

Co widzi użytkownik:

Jak ktoś chce, to mogę podać hasło do tego profilu na chacie :-)

Pozdrawiam :-)
@up może od razu podać adresy należy. ? czemu nie ? teraz nikt nie może mieć swojej prywatności.
A kto przegląda forum -jest widoczne.
Chyba że cię ciekawi kto ma jaką przeglądarkę... :~

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Mówiłem że to widzi tylko admin albo moder, zwykły użytkownik tego nie zobaczy
A tak dla twojej wiadomości "Kto przegląda forum" jest wyłączone dla użytkowników.
Nie rozumiem o co Ci chodzi... Przecież na dole forum jest napisane ilu użytkowników przegląda forum, ilu z nich jest zalogowanych a ilu nie, a jeśli zostali "zidentyfikowani" to podawany jest ich nick.
Czego chcieć więcej?
Mało kogo obchodzą dane o których mówisz 2 posty wcześniej, bo normalnemu użytkownikowi nie są do niczego potrzebne...