Opinie i propozycje zmian

Tak samo jak wyżej. Opera 11.52
Obrazek
Ja myślę że zdjęcie na górze strony osobie która wchodzi pierwszy raz na tą stronę wydaje się że to strona o mafii II a nie o I-dynce fajnie by było żeby zrobić inne zdjęcie albo dzielone albo zmieniające się co jakiś czas tak sądze
Jeśli chodzi ci o header to na nim wyraźnie napisane jest "MAFIATOWN - Polskie centrum serii gier Mafia", więc widać że tematyką portalu są obie części Mafii.
ale jak np. ja nie wiem jak inni skacze po stronach to nie czytam treści tylko szybko oblatuje wzrokiem zawartośc
Sorry, ale żeby nie przeczytać takiego krótkiego tekstu taką dużą czcionką to na prawdę trzeba być analfabetą. W podstawówce już nie uczą czytać, czy jak?
Don Salieri napisał(a):
Starsze komentarze mające rok/dwa już takich błędów nie mają. Dziwne.

W naszym przesławnym artykule nt. dubbingu widzimy posty użytkownika RG13, które wysłał dzisiaj. Co ciekawe, w jednym są te dziwne znaki, a w drugim ich nie ma.
Mi się wyświetla wszystko poprawnie.
Obrazek
Takie małe pytanie dot. rozmiaru avatarów: jak wiadomo, max rozmiar to 120x120, a Grisha ma wyraźnie większy od pozostałych (pobrałem go i sprawdziłem rozdzielczość: 140x150). Jak to możliwe ?
Grisha dodał swój avatar w czasie gdy limity rozmiaru avka były większe, więc został mu taki do dziś.
Ja ponawiam prośbę do nowych użytkowników czytajcie całe wątki bo ręce opadają....
Kilka kart wstecz pisze jak byk . Nie będzie wałkowania tego samego.
http://mafiatown.gram.pl/forum/co-ci-sie-nie-podoba-w-mafiatown-co-chcialbys-zmienic-t697-180.html
O Paweł mnie wyprzedził ;-)

@ nie trudno się domyślić że avatar jak i podpis kiedyś były większe skoro grisha ma większego avka , trzeba myśleć logicznie.Dodam na pocieszenie że już się nikt nie będzie czepiał (bo tylko ja tu taki byłem:P) ponieważ nie będzie mnie już na forum. :))

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Umiesz czytać, Robert ? Ja pytałem o avatar, a nie o sygnaturę.
Sprawa avatarów wygląda podobnie jak sprawa sygnatur, komu się udało wgrać avka w czasie większych limitów, ten ma większy.
Nie wiem czy tylko u mnie zniknął ten pasek oddzielający post od podpisu, wg mnie wygląda to teraz gorzej niż wcześniej.

Edit: Ok jest nawet lepiej niż było :)
W waszych przeglądarkach jest jeszcze stara wersja stylu. Poodświeżać i będzie dobrze.
Czy mi się wydaje, czy ten czerwony pasek na górze wygląda tak, jak na stronie Marlboro ?