Opinie i propozycje zmian

Może zabrzmi brutalnie, ale taka jest prawda. Mianowicie, jeśli chodzi o mnie, ledwo mam czas pojawiać się na forum; to samo przypuszczam tyczy się Acozza, więc nie ma mowy o opieką nad czymś administracji. Użytkownicy sami sobie też nie mogą być zostawieni. Poza tym wakacje za pasem - ludzie zaczynają mieć mało czasu, czy to z powodu pracy, czy szkoły. Nawet jeśli ktoś by się tym opiekował (co jak piszę jest niemożliwe), tworzenie działu specjalnie dla 3-6 osób - bo tyle ich właśnie będzie brało udział - jest bezsensowne.
Pytanie co do rang - jeśli ktoś ma rangę Godfathera, czyli 9 gwiazdek (widziałem 2 takie osoby) i zapełni tę ostatnią (dziesiątą) - to jaką będzie miał rangę ?
rangi-t239-15.html
jakieś 20 sekund szukania ...
Witam może to zabrzmi dziwnie, ale co byś cie powiedzieli na animacje headera zamiast typowego zdjęcia ?
Za bardzo obciążałoby to i tak już mulące przeglądarki. Animowany TOP był w pierwszej wersji strony.
Mnie chodzi płynnie wasza strona więc niewidzie problemu
Tobie chodzi płynnie, mi chodzi płynnie, ale komuś innemu może zamulać. Zresztą nie widzę sensu w takiej modyfikacji.
Inna sprawa: rangi - podstawowe błędy z włoskiego ("Soldati" to liczba mnoga; poprawnie doradca dona to "Consigliere" itp.) może to ktoś zmienić?
"Czego mam oczekiwać? Hades moim domem. W ciemności uścielę sobie łoże."
(Hi.17:13)
To znaczy co jest dokładnie do zmiany? O ile dobrze widzę, wszystko jest tak jak napisałeś w poście.
Mnie zaskakuje jedno: obecność różnych botów na forum. Dziwię się, że w ogóle mogą się rejestrować.
Te boty zapisują stronę w swojej bazie, żeby jak strona padnie to można było zobaczyć ostatnią kopię
Obrazek
Dean Martin napisał(a):
Mnie zaskakuje jedno: obecność różnych botów na forum. Dziwię się, że w ogóle mogą się rejestrować.

Boty indeksują stronę, więc nie ma w tym nic złego. No chyba, że masz na myśli niektórych użytkowników, w tym wypadku przyznaję racje ;-)
muore il bandito, la mafia vive
Dean Martin napisał(a):

Dzięki tym botom możesz zobaczyć w wynikach wyszukiwania różnych wyszukiwarek to czego szukasz - w tym przypadku MafiaTown.
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem, ale gdy oglądam komentarze na stronie głównej, wygląda to mniej więcej tak :

Obrazek

Chociaż nie każdy komentarz jest taki, u niektórych polskie znaki są dobrze zachowane.
Czy tylko ja tak mam?
muore il bandito, la mafia vive
@UP: Również coś takiego zauważyłem. Starsze komentarze mające rok/dwa już takich błędów nie mają. Dziwne.