Opinie i propozycje zmian

Działa, inaczej nie działały by cytaty etc.
@ED aa, pomyliłem BBCode z HTML. HTML jest tylko na Stronie głównej
Obrazek
CzarFace napisał(a):
Czy na forum działa HTML ?

Nie.
Można prosić o kolory nicków przy newsach? Byłoby bardzo miło, a jak łatwo będzie bez rozglądania się zauważyć, kto jest autorem.

// Ok :)
Obrazek
Zastanowię się nad tym, bo wydaje mi się, że kolory nie będą za bardzo pasować do zaktualizowanego wyglądu głównej.
Czemu słowo "zakochujesz" jest ocenzurowane na SB ? Acozz coś zepsuł? :D

Nie działa, przespeluje:

Z-A-K-O-C-H-U-J-E-S-Z
Obrazek
Wyłącz cenzurę. Wyjaśnię jutro na PW dlaczego blokuje
Obrazek
Został zaktualizowany skrypt forum. Jeśli zauważycie jakieś błędy albo coś będzie nie tak jak powinno - zgłoście je tutaj.
Może to nie jest związane z modernizacją skryptu, ale dawniej na dole strony, obok "Kto Przegląda Forum" był odnośnik do strony głównej forum. Mi osobiście wygodniej było kliknąć w odnośnik na dole strony niż specjalnie "wracać się" na górę aby powrócić na stronę główna.
Mam taki problem, mianowicie często, jak chcę napisać posta czy skomentować, to okazuje się, że zostałem automatycznie wylogowany. Rozumiem, gdyby działo się tak po zamknięciu strony, przeglądarki czy zresetowaniu komputera, ale dzieje się tak np. gdy przełączam się między wątkami, kategoriami czy przy edytowaniu lub cytowaniu. Może ktoś z Was spotkał się z tym i wie, co jest tego przyczyną i jak temu zaradzić.

edit: mam też problem z wpisywaniem polskich znaków, zwłaszcza przy zadaniach od Kevina. Ktoś mógłby to poprawić ? (nie tylko ja mam taki problem - konrad2000 też pisał o problemie z polskimi znakami).

edit2: dosia, myślisz, że wylogowywanie może mieć związek z przeglądarką ?
@UP:

Mnie taka sytuacja często spotyka jak z telefonu wchodzę na forum. Nie wiem czy to od super szybkiego internetu mobilnego, bo na kompie nie mam tego problemu.
Mam taką prośbę do niektórych - jeśli macie jakieś wątpliwości co do zgodności posta z regulaminem albo do ogólnego zachowania użytkownika, nie piszcie o tym w tematach na forum, tylko w zależności od sytuacji wysyłajcie PW do danego nieszczęśliwca albo po prostu raportujcie posty. Jeden napisze głupi post, drugi to skomentuje, trzeci skomentuje i mamy cały łańcuch głupoty i off-topicu. Nie róbmy syfu na forum. Dziękuję.
:roll:

A ja troszkę stęskniłem się za tymi obrazkami rang :-P Gwiazdki... no niby ok, ale jakoś nie nadaje to mafijnego klimatu forum. Fajnie to wyglądało, nazwa CAPO (pisane oczywiście czcionką z Mafii), a przed nią kapulesz gangstera. To było coś! Byłbym wdzięczny gdyby Maf to przywrócił :A Nie musi być to teraz. Może to być nawet na początku następnego roku.

Tylko bez głupich komentarzy, trzeba zrozumieć prośby niektórych

Jeszcze raz użyjesz małej czcionki a dostaniesz warna. Acozz
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Teraz to już na pewno nie wrócą. Trzeba mieć umiar. Nie może być nawalone tyle rzeczy :)

Nie posiadasz kompetencji aby wypowiadać się w ten sposób. Rozumiem dobre intencję ale wg. regulaminu jest to nabijanie postów. Acozz

Po "wg" nie daje się kropki, ponieważ skrót ten zawiera ostatnią literę wyrazu.
Obrazek
Ja bym prosił (myślę że innym też by się spodobało) ,aby była możliwość logowania się na głównej stronie gdyż jaki jest sens tracić transef i czas na niezbyt potrzebną stronke.
Obrazek
Logowanie wygląda tak, gdyż skrypt strony jest zintegrowany ze skryptem forum. Nie będzie logowania na głównej, gdyż przy obecnym wyglądzie nie ma gdzie tego wcisnąć. To nie era modemów, żeby żałować transferu a i gdy zaznaczysz opcje zapamiętaj, nie będziesz musiał się logować za każdym nowym wejściem na stronę. Działa to także w przypadku korzystania z serwisu za pomocą telefonu.