Opinie i propozycje zmian

Ja korzystam z google chrome i wygląda to tak
http://img4.imageshack.us/img4/3225/forumedv.jpg
Obrazek
1. Poodświeżaj trochę stronę. Wciśnij Ctrl+F5 kilka razy i sprawdź czy jeszcze jest ten problem.
2. Jaka wersja? Klucz -> Google Chrome - informacje. U mnie na Chrome jest tak jak na Firefoksie, czyli wszystko w porządku. Ktoś jeszcze ma taki problem?

Jeszcze pytanie - zmniejszałeś sobie stronę, bo wszystko takie pościskane?
Już działa. Nie wiem czemu, ale wcześniej odświeżałem i nie pomagało, teraz pomogło.
Tak stronę zmniejszyłem
No to chyba po problemie ;-)
Obrazek
U mnie wszystko śmigało od razu.
A czy można byłoby przenieść "szukaj" gdzieś w pobliże forum. np. pod SB. lub nad okienko z tematami czyli tam gdzie są "odznacz jako przeczytane itd. " bo szczerze powiem że nie dawno odkryłem że w menu mamy opcje szukaj :D bo przyzwyczajony jestem z innych forów że jest właśnie w umieszczone w oknach forum. Czyli blisko forum i tyczy się samego forum.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Czy do podpisu można wrzucać ruchome gify? Kiedy wrzucam do podpisu, userbar przestaje się poruszać.

EDIT:

Nevermind, już wszystko gra, problemy z imageshackiem.
Czy można wprowadzić do profilu rubrykę na nick Xfire?
Obrazek
Jak dla mnie cały serwis jest super. Jak na razie wszystko gra! ;-) . Fajnie żeby była mobilna wersja MafiaTown :-D
Obrazek They never fight alone...
Chodzi o sygnaturki. Wiem że sygnaturki to tylko dodatek do postu, no ale Maf mogłbyś zwiększyć wysokość do 100, no może w porywach do 110 pikseli ;].

@DOWN: Walczymy o 90? ;>
Obrazek
CzarFace napisał(a):
sygnaturki to tylko dodatek do postu

I jest odpowiedź.
Ja bym w tym artykule
http://mafiatown.gram.pl/article.php?art_id=18
poprawił tłumaczenie Free Ride z "Wolnej jazdy" na "Swobodna jazda", tak jak to ma miejsce w grze.

Dzięki za czujność, poprawione - M.
A ja bym chciał zobaczyć na stronie głównej Historię Vito

Oraz może jakieś solucje do gier ? Dla nie umiejętnych graczy. (mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem, i nie miałem zamiaru :)) ) Pozdrawiam.
- Wu, proponuje rewanż.
- Myślę, że da się coś załatwić. Co ty na to, Vito ?
- Z chinolem? Dajcie mu taboret i zapraszam.
Czemu w artykule "Mniejsze dodatki", nie ma dodatku Made-Man Pack?
Obrazek
Pytania o artykuły do ich autorów ;-)
CzarFace napisał(a):
Czemu w artykule "Mniejsze dodatki", nie ma dodatku Made-Man Pack?

Kiedy pisałem te artykuły, nie miałem zainstalowanego dodatku MMP, a nie chciałem "ściągać" obrazków dodatków (wszystkie zdjęcia, które są w opisie, poza głównym logami, są mojego autorstwa) i beznadziejnie by to wyglądało pod względem estetycznym, gdyby zdjęcia od jednego dodatku inaczej wyglądały, albo co gorsza miały jakieś loga, bądź znaki wodne innych stron poświęconych mafii. Aktualnie, ani nie mam dostępu do komputera z zainstalowaną mafią, ani ochoty, żeby się w to bawić :-P Jeżeli bardzo wam zależy, żebym to dokończył, musicie poczekać do początku sierpnia. Wcześniej,nawet jeśli bym chciał, nie dam rady tego zrobić ;-)
Obrazek
Czy na forum działa HTML ?
Obrazek